Vihetek így magammal utcára "fegyvert"?
Figyelt kérdés
Van egy kis airsoft fegyóm, és arra gondoltam, ha bármi baj van utcán csak blöffszerűen előveszem ezzel megijesztve pl.: támadót, rablót bárkit, aki megakar támadni engem. Ha zsebembe hordom és igazoltatnak, ezért szólhatnak valamit?2012. okt. 27. 10:02
1/9 anonim 

válasza:

Mivel az airsoft fegyver is lőfegyvernek számít ezért utcán csak tokban tár és lőszer nélkül elkülönítve hordhatod hivatalosan, ha adtak hozzá olyan tanúsítvány kártyát amit elméletileg már mindegyikhez kötelező adniuk, akkor az legyen nálad.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem adtak hozzá semmit, kb már 8 éve megvan. És mivel viperát nem hordhatom magamnál, mivel azt büntetik, ezért kell valami másik módszer veszélyhelyzetre. Gázspray-t tudom, hogy lehet hordani, de attól nem fog elfutni senki. Embert ölni meg nem szándékozom, de mindegy jó lesz ez. Rendőrnek meg megmagyarázom, hogy miért is van ez. Max mondja, hogy még egyszer meg ne lásson így. Nem sűrűn szoktak igazoltatni, ha meg esetleg használnám ezt a módszert, utána már nem érdekel mivel büntetnek. Fő a biztonság.
2012. okt. 27. 10:20
3/9 anonim 

válasza:

Közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül, tehát csomagolva szállíthatod csak.
4/9 kovpet 

válasza:

Első: Hogy számítana már LŐFEGYVERNEK? Hogy teszel bele LŐSZERT?
Kérdező: ha önvédekezni akarsz, akkor gázpisztolyt használj. Az arra való, lehet engedélyt is kapni rá.
És ne mutogasd. Ha nincs baj, akkor rejtve van nálad. Ha meg baj van, akkor rántasz, duplázol és elhúzol.
5/9 anonim 

válasza:

"Max mondja, hogy még egyszer meg ne lásson így."
De valószínűbb, hogy lefoglalja, te meg kapsz egy vastag bírságot. Inkább a gázpisztoly.
6/9 anonim 

válasza:

Légfegyvernek minősül, ha a sün megtalálja nálad, feljelent.
7/9 anonim válasza:
Hát megbaszhatnak amennyire én tudom. Pláne ha azt még rá is fogod egy másik emberre. Ami azért is rossz ötlet szerintem mert utána könnyen ugy állithat be hogy te vagy az agresszor...
8/9 A kérdező kommentje:
Inkább vagyok agresszor mint halott.
2012. nov. 5. 15:00
9/9 anonim válasza:
Gondoltál már arra hogy esetleg elsülhet a zsebedben is!Lucifer sosem álmos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!