Fejelenthete? 1 blog miat?
Figyelt kérdés
Csináltam 1 blogot 1 emberül hogy ilyen cs*cska és aki ismeri verje meg nem addtam ki hozzá tartozo semmi információt azaz semmi kép bőrszíin lakcim iskola stb. Visszont az anyja le oltot minket nyilvánosan és fenyegetek hogy ki rugatnak iskolán kivül történt azaz tehát van e joga feljelenteni -e?2012. okt. 26. 17:43
1/11 anonim 

válasza:

Akinek sikerült dekódolnia, leírhatná érthetően :) Nekem nem sikerült ugyanis.
3/11 anonim 

válasza:

Elég nagy hülyeséget csináltál. Gondolom a nevét kiírtad... Nálunk ha jól emlékszem valakit kivágtak a suliból, mert egy hamis iwiw-profilt csináltak az egyik osztálytársunkról. Tanúsíts bűnbánatot, ha felmerül (és persze töröld a tartalmakat, meg próbálj utánanézni, hogy a google-ből stb. hogy lehet töröltetni). Bocsánatot is kérhetsz az illetőtől.
4/11 anonim 

válasza:

Ha valamiért lecsukhatnának, az az agyrombolás, és a hülyeség.... Komolyan hogyan lehet valaki ennyire fogyatékos? Hogy vagy magaddal szemben annyira igénytelen, hogy ilyen szinten trágya szöveget kiadj a kezeid közül... Szerintem szerencsétlen gyerek nem is értette, hogy mit írtál róla...
5/11 bumbi02 

válasza:

Nem szúrja a szemedet a szöveg, mielőtt le ütöd az entert? A piros vonalak a szavak alatt, szerinted mit akarnak jelezni?
csináltam 1 blogot 1 emberül...
6/11 anonim 

válasza:

Fejel Ent hete?
Mármint egy Ent a Gyűrűk Urából fejjel megváltoztatja egy labda helyzetét a hetes mezben?
Igen, de Zsákos Frodó a kapus.
7/11 anonim 

válasza:

"Akinek sikerült dekódolnia, leírhatná érthetően :) Nekem nem sikerült ugyanis."
Valami (fél)cigány balhéról van szó.
8/11 anonim 

válasza:

bumbi02
na, te meg a másik fele...
9/11 anonim 

válasza:

Becsületsértés.
Ha valaki megveri, akkor felbujtás.
Simán van joga feljelenteni.
10/11 anonim 

válasza:

Téged kéne megverni.
Amúgy ezen embereken kéne elgondolkodni, hogy kik írhatnak a neten, nem hogy még blogot is írjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!