Ha Cod4 multiban csalok, ezért tényleg feljelenthet a szeveradmin? Jönnek rendőrök meg minden?
Vagy csak jól be akart csapni? XD
A lényeg az hogy csaltam egy szerveren aztán elvileg a szerver adminja rendőr.
Attól függ, hogy mennyire elszánt az admin.
Ha nagyon bepöccent, és hoz tanúkat, hogy Te elrontottad a játékát több embernek, olyan embereknek, akik fizettek a játékért, akkor bizony Te rontod az üzletet és simán kaphatsz pénzbirságot. Meg vele együtt priuszt.
Ha server oldali hacket csináltál, azaz konkrétan a szerverre hatoltál be illegálisan, az kifejezetten komoly büntetést von maga után.
Nem hiszem, hogy ez történne, mert sok macera, de csak, hogy tudd, igenis ilyennel meg lehet ütni a bokát.
Sokan viccesre veszik a dolgot de jogilag valóban megfogható vagy! Persze attól függ mit csináltál. Ha a program és a rendszer futtatásába nyultál bele az már bizony börtönnel büntetendő is lehet.
De mondok pár példát:
- Ha egy cheat kódot használtál ami a programba amúgy is be van építve akkor nem vagy felelősségre vonható.
- Ha már komolyabban belenyultál és mások játékát komolyan tönkretetted és azok a többiek fizettek a játékért akkor már beszélhetünk anyagi károkozásról! Na és itt már komolyan kell venni a dolgot! Mert ha megy egy feljelentés akkor azok az emberek mind kérhetik rajtad a befizetett összeget és kártérítést!
A gyakorlatban általában csak kidobnak a szerverről de ha valaki jogi útra tereli az ügyet és érti a dolgát akkor azért jó nagy pénzt leverhet rajtad!
Azért én a helyedben óvatos lennék. Nekem is van ismerősöm aki szó szerint imád pereskedni. Ha egy ilyet kifogsz az ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!