Ha lejár az 1 év és nem tudom igazolni 30nap munkaviszonyt, megszűnik a Foglalkoztatást helyettesítő támogatás. Szociális segély adható?
Figyelt kérdés
Több helyen próbálkoztam állást kerestem ,de nem vettek fel.Kapok Foglalkoztatást helyettesítő támogatást.De nemsokára lejár az egy év és nem tudok30 nap munkaviszonyt igazolni.Ebben az esetben a Népjóléti Osztály segélyben részesít?2012. okt. 15. 17:29
11/13 anonim válasza:
Nem szünik meg, mert az önkormányzat kiközvetít a lakóhelyeden egy hónapra, olyan cégeknél, amelyeket ők üzemeltetnek.Én például az óvodában dolgoztam 30 napot, és utána ismét megadható a pénz.
Remélem segítettem.
12/13 anonim válasza:
A település önkormányzata kiközvetít lakóhelyeden,olyan intézményeknél, amelyeket ők üzemeltetnek, és amikor ez letelik újból igénybe kell venned a segélyt.
Remélem segítettem.
13/13 anonim válasza:
sőt önkéntes munkával is begyűjtheted a 30 napot, ha leigazolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!