Közmunka lejárta után mit kell csinálni?
"El kell menni dolgozni."
Küldök egy millió érdeklődőt akit érdekelne: HOVÁ?
"El kell menni dolgozni", de hová te fideszbirka,
jövőre is csak ez xar közmunka lesz, februártól, a -10fokos hidegben, havi 47ezerért.
próbáld ki te is, nagyon nem fog tetszeni, az útszélen a gátakon fagyoskodni.
A munkaügyitől kapok 41 napig pénzt, utána mehetek a polgármesteri hivatalba és onnan fogok kapni havi 22.800 Ft-ot, ami még napi 1000 Ft sincs. Dolgoznék én nagyon szívesen, de HOL??? Ezelőtt 15 évvel anyukám a cipőgyárban dolgozott itt a városban 85-90.000 Ft-ot keresett akkor!!! Most egy másik gyárban dolgozik 45-50.000 Ft-ért, még a minimálbért sem kapja meg!! És nehéz fizikai munkát végez! :( A cipőgyár megszűnt amikor csatlakoztunk a EU-hoz, mert a német tulajdonos inkább más országba ment ahol számára jobb feltételekkel tud munkaerőt találni. :( Éljen az EU!
Sőt a fél rokonságom ebben a gyárban dolgozott. Sokat kellett dolgozni, még szombaton is, de dupla pénzért. Meg volt fizetve a túlóra is, az emberek szívesen dolgoztak. Mindjárt elsírom magam, hogy hova jutott ez az ország! Nagyon szeretem Magyarországot, büszke vagyok rá hogy magyarnak születtem, de sajnos egyre inkább azon gondolkodom hogy el kell menni külföldre, mert itt csak éhen halni lehet. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!