Németországban mennyi esélyem van bírságra, ha letöltök 2 zeneszámot?
Az egyiket youtube-ról szedtem le, a másikat pedig mp3-ban valahonnan.
Aztán hallottam hogy itt nagyon szigorúan veszik. Szóval mennyi esélyem van a bírságra, és milyen összegre számíthatok?
Azt is olvastam hogy 100 euróban maximalizálták a bírságot.Más meg azt mondta hogy akár 400-800 eurót is kiszabhatnak. Melyik az igaz?

Szerintem ez hülyeség, bebizonyítani sem tudják, na meg 2 zeneszámért?!
Ki tudná bebizonyítani,hogy te voltál az?Ha nem te ültél a gépnél?Bármennyire is szigorúan veszik szerintem nem fognak megbüntetni.
Cserediák vagyok. És állítólag itt egy-két számért is küldik a bírságot.
Bár azt olvastam, hogy ez főleg a torrent alapú fájlcserére igaz, ott figyelik nagyon hogy kitől jönnek a csomagok, és azokat büntetik..

Köszönöm a válaszokat, bízom benn hogy tényleg nem lesz semmi. Csak azért aggódtam mert egy fórumon olvastam egy ilyen kérdést és ott is írták hogy kapták a számlát letöltés után. Igaz, ők bittorrenttel töltöttek. De pl. ilyet írtak
"Sziasztok
nekem épp 3napja érkezett "végzés" h fizessek 450eurot, mert 3honapja letöltöttem 2 zeneszamot"
Szóval remélem semmi ilyen nem lesz :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!