Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Németországban mennyi esélyem...

Németországban mennyi esélyem van bírságra, ha letöltök 2 zeneszámot?

Figyelt kérdés

Az egyiket youtube-ról szedtem le, a másikat pedig mp3-ban valahonnan.

Aztán hallottam hogy itt nagyon szigorúan veszik. Szóval mennyi esélyem van a bírságra, és milyen összegre számíthatok?

Azt is olvastam hogy 100 euróban maximalizálták a bírságot.Más meg azt mondta hogy akár 400-800 eurót is kiszabhatnak. Melyik az igaz?

2012. szept. 30. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez hülyeség, bebizonyítani sem tudják, na meg 2 zeneszámért?!

Ki tudná bebizonyítani,hogy te voltál az?Ha nem te ültél a gépnél?Bármennyire is szigorúan veszik szerintem nem fognak megbüntetni.

2012. szept. 30. 10:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Cserediák vagyok. És állítólag itt egy-két számért is küldik a bírságot.

Bár azt olvastam, hogy ez főleg a torrent alapú fájlcserére igaz, ott figyelik nagyon hogy kitől jönnek a csomagok, és azokat büntetik..

2012. szept. 30. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nulla az esélyed.
2012. szept. 30. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Felhasználókat/letöltőket eddig még nem vontak felelősségre. Sőt még a bittorrent technológiát alkalmazó illegális fájlmegosztók üzemeltetői ellen sem született precedenst teremtő ítélet.
2012. szept. 30. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bízom benn hogy tényleg nem lesz semmi. Csak azért aggódtam mert egy fórumon olvastam egy ilyen kérdést és ott is írták hogy kapták a számlát letöltés után. Igaz, ők bittorrenttel töltöttek. De pl. ilyet írtak

"Sziasztok

nekem épp 3napja érkezett "végzés" h fizessek 450eurot, mert 3honapja letöltöttem 2 zeneszamot"

Szóval remélem semmi ilyen nem lesz :D

2012. szept. 30. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Rejtsed magadat VPN mögé és az életben nem fog kiderülni, hogy torrentezel.
2012. szept. 30. 16:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem torrentezem. Mint azt írtam, az egyik számot yourube-ról szedtem le egy letöltő program segítségével, a másikat pedig mp3 formában töltöttem azt hiszem beemp3.com-ról vagy valami hasonló helyről.
2012. szept. 30. 16:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Valakinek esetleg volt már ilyen élménye? Vagy töltött le zenét büntetés nélkül Németországban?
2012. okt. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!