Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Belekeveredtem egy bajba...

Belekeveredtem egy bajba (garázdaság) mit, hogy tegyek? Ügyvédi téma. Lent.

Figyelt kérdés

Fociztunk,és hát egy ház ablakát betörtem a focival VÉLETLEN,de ez nem érdekli a tulajt,meg a rendőrséget,és eljárás indult garázdaság-rongálás miatt.

Biztos nem lesz börtön,ezért...

Nade valami bünti lesz.

Ahatóság kirendelt egy ügyvédet mertr ügyvéd kirendelése kötelező.

De én azt fogom csinálni,hogy a kirendelt ügyvédet felkeresem és megmondom neki,hogy nem szeretném ,hogy ön legyen a védő ügyvédem.

Ugyanis:

Majd én felkeresek egy ügyvédet és majd azt az ügyvédet akit felkeresem azt fogadom fel az ügyemben,és az lesz az ügyvédem,majd én személyesen kifizetem neki a munkáját amit értem tesz és ő tényleg az én oldalamon lesz és fédeni fog,nem úgy mint a felfogadott ügyvédek akit nem én,hanem a hatóság rendelne ki mellém.

Tanácsok még?

2012. szept. 16. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
haha, akkor jogos a feljelentés teljesen, ha 2 nappal utána mondtad koma!
2012. szept. 16. 15:26
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
jah és most nézem, hogy a feljelentés után mondtad, nem az incidens után. mit akarsz akkor? totál helytálló a garázdaság ebben az esetben.
2012. szept. 16. 15:30
 13/18 A kérdező kommentje:

Én le@arom,nem érdekel,kifizetem és Ha pedig lesz a tárgyalás ,úgyis idézést kapok,és elmegyek.

Szépen a bíró majd ítéletet hoz ami pénzbüntetés vagy közérdekű munka lesz,börtön nem lesz azt tudom.

de azért kell ügyvéd,hogy ,ha pénzbüntetés lesz is ne 80 000-ft legyen,hanem kicsit enyhítőbb,mondjuk a fele.

Ja + az is enyhítőbb lesz a bíró szemében,hogy én a kárt megfizettem.

2012. szept. 16. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted mennyiért megy el egy ügyvéd egy tárgyalásra?
2012. szept. 16. 15:41
 15/18 A kérdező kommentje:

Majd azt ő megmondja.

Csak remélem ki tudom fizetni egyben az ügyvédet,mert a fizu amit kézhez kapok 167 ezer,biztos ebböl kitelik,meg még marad is pénzem.

2012. szept. 16. 15:55
 16/18 anonim ***** válasza:
A feljelentést bármikor vissza lehet vonni. Beszélj az ügyvédeddel. A kirendelttel nem kell. És egyezz meg a tulajjal.
2012. szept. 17. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Komolyan mennyi jogász van itt! Simán meg lehet egyezni, feljelentést vissza lehet vonni, egy ablak kitörése focilabdával az nem garázdaság. Ha szerintük igen, akkor tényleg menj ügyvédhez.
2012. szept. 17. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Ha utána kiabált a tulajdonossal, akkor viszont jogos a garázdaság.
2012. szept. 18. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!