Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez zaklatásnak számít? (Többi...

Ez zaklatásnak számít? (Többi lent található meg! )

Figyelt kérdés
Már fél éve jönnek utánam kocsikkal Rendszámokat tudom meg mindent!!. Mit csináljak?
2012. szept. 13. 17:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
de ha mégis figyelnek?
2012. szept. 13. 19:51
 12/23 anonim válasza:
Gondolj bele!Ha mégis figyelnek, akkor mi értelme van, hogy fél éven keresztül követnek, és mégsem csináltak semmit, nem léptek veled kapcsolatba.
2012. szept. 14. 09:36
 13/23 A kérdező kommentje:
Aha akkor ez mi volt? áltt itt egy furgon és a tetején volt valami pörgö szar meg antennák hm?
2012. szept. 14. 12:38
 14/23 anonim ***** válasza:

Mindegy, azt neked kell lefutnod, hogy mennyire bízol a saját ítélőképességedben.

Hogy a kérdésre is legyen válasz:

Nem, ha nem lépnek veled kapcsolatba, ha nem hoznak nyilvánosságra rólad bizalmas adatokat, ha nem próbálnak információhoz jutni törvénytelen eszközökkel, akkor nincs milyen alapon feljelenteni őket. Főleg, mivel ha tényleg megfigyelnek, akkor jó eséllyel valamilyen hatóság lesz, jó eséllyel törvényesen. (Amire, ahogy megállapítottuk, egyiknek sincs semmi oka, de abszurd, hogy bárki más ekkora energiát feccölne egy értelmetlen megfigyelésbe.)

2012. szept. 14. 14:47
 15/23 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy nyilvánosságra bizalmas dolgokat?
2012. szept. 14. 17:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha a rólad gyűjtött információkat nyilvánosságra hozza például. Ha titokban találkozgatsz például Micikével. Mittomén.

De ha jól veszem ki azon kívül, hogy követ egy autó, semmi más nincs. És még erről sem tudsz meggyőzni másokat.

2012. szept. 14. 18:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Jgen de én tudom hogy az engem követ
2012. szept. 14. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy jogi megoldás nincs a problémádra. :)
2012. szept. 14. 20:11
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudok csinálni? :(
2012. szept. 14. 20:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Amugy lehet azért csinálják hogy megöritsenek nem? mert csak elmegy melletem és néz ennyi
2012. szept. 14. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!