Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A tanár nem enged ki a mosdóba?

A tanár nem enged ki a mosdóba?

Figyelt kérdés
Már többször is előfordult hogy óra közepén pisilnem kellet, ilyenkor megkérdeztem a tanárt hogy kimehetek-e a legtöbb természetesen megértően azt mondja hogy "persze". Viszont vannak olyan tanárok akik válasza az hogy "45 percet ki kell bírni", "ezzel nem zavarhatod az órát" és ha mégis kimegyek engedély nélkül akkor beír igazolatlannak. Van erre valamilyen törvény/jogszabály?
2012. szept. 8. 22:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%
de azért fura, h. 5 nap után már rendszeres vizelési gondjaid vannak ... menj el dokihoz és még igazolást is kapsz, h lógsz óráról!
2012. szept. 9. 00:05
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer-egyszer mindenkivel előfordul. Szerintem szemétség, hogy nem enged ki.
2012. szept. 9. 00:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én alsósokat tanítok, de a mi iskolánkban a házirend szerint nem szabad tanóra alatt elhagyni a termet. Volt már nemegyszer olyan eset, hogy valaki kikéredszkedett, és a folyosón levő kabátok zsebében keresgélt, stb., ezért hozták ezt a szabályt. Persze első-másodikosokat azért ki szoktam engedni, de ritkán mennek ki. Gondolom, te nagyobb vagy már, neked ki kell bírnod egy órát. Kivéve ha urológiai betegséged van, ebben az esetben orvosi vagy szülői igazolást hozol erről, és akkor ki fognak engedni.
2012. szept. 9. 00:55
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

"Most akkor hugyozzam össze magam? Komolyan?"

Természetesen és komolyan. Meg kell tanulnod, hogy az életben nem csinálhatod mindig azt amihez kedved van. Vannak kötelességeid is!

2012. szept. 9. 07:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Igazolatlan órát nem írhat be emiatt, de egyéb szankciókkal büntethet a tanóra zavarása miatt. Gondolom nem örülnél, ha fegyelmi eljárást indítanának, csak mert nem tudod visszatartani/előtte nem intézted el.
2012. szept. 9. 07:26
 16/22 A kérdező kommentje:
Oké-oké! Akkor mi van ha elkap a cifra fosás? Akkor is tartsam vissza?
2012. szept. 9. 08:35
 17/22 anonim ***** válasza:
28%

23:36 vagyok.

igen akkor hugyozd össze magad ha nem tudod visszatartani. mivel nem írtál semmilyen olyan betegséget ami miatt kiengedhetne, így ha csak azért nem bírod ki mert szünetben nem mentél el, akkor hugyozz be. ha meg elkap a cifra akkor azt sem egyik pillanatról a másikra érzed, hanem előtte érzed hogy na nemsokára jön, akkor a lehető leghamarabbi szünetben kitojod, és mész órára.

2012. szept. 9. 09:36
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, neked egyetemen véged lesz. Ott másfél órásak az órák és a ott megzavarod egy idős prof óráját ilyen kérdéssel, reflexből megbuktat.
2012. szept. 9. 09:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
am biztos vagyok benne, ha tényleg menni kell nem fogod megkérdezni v ha meg is kérdezed ki fognak engedni ... csak akkor nem vagy hiteles, ha ezt mindennap eljátszod ...
2012. szept. 9. 09:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

hát ha évente 1-2x mennél ki szerintem kiengednek, de ha naponta.

a cifra az meg olyan, hogy nem kérdezel, csak felkelsz és futsz, vagy annyit mondasz mindjárt befosok.

én már volt olyan hogy kifutottam mert rámjött, visszamentem, elmondtam a tanárnak hogy mi van, nem csinált problémát

2012. szept. 9. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!