Ez az oldal nem törvénysértő?
megverjukvvcristofelt.com
Most tekintsünk el a személytől. Gondold azt, hogy ellened hergelik az embereket így!
Komolyan szabadon lehet Magyarországon ilyen "felhívást" közzétevő oldalt működtetni?
Én azon akadtam ki hogy Let's kill Tóth Lüszi oldal is van a FB-on.Hogy lehet így gyűlölni egy ártatlan kislányt aki senkinek sem ártott?
Nem tudom törvénysértő-e de meglep ha jogszerű.
Meg is értem azokat, akik meg akarják verni, megérdemelné. :D
Amúgy igen, ez törvénysértő, mert provokációnak számít.
Az oldal persze törvénysértő és fel lehet jelenteni.
Az egész cristofel kérdéshez meg csak annyit hogy csak azért celebkedhet mert a nézőket érdekli!
Azért abba a 2-2.5 millás nézettségbe amit a máóóónika só hozott minden náció kivette a részét(még miépes csajról is tudok szóval tényleg mindenki!!)!
Ha a valóság showkat nem nézi senki akkor egyik újság se foglalkozna ezzel a csákóval!
Én már magasról teszek a törvényeinkre. Már réges régen nincs köze a törvényeknek a józan észhez, a jóerkölcshöz, az igazsághoz, a realitáshoz.
Ha belegondoltok és az életünk normálisan zajlana, senki az ég egy adta világon nem tudná (a saját mikrokörnyezetüket lezsámítva), ki az a cristofel, meg ki az a tóthlüszi...
Az élet abnormálissá vált, úgyhogy nem izgat hogy ez a honlap sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!