Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyenkor mi lesz? (többi lent! )

Ilyenkor mi lesz? (többi lent! )

Figyelt kérdés
Nos csináltam egy elég nagy hülyeséget, kicsit bánom is. Van egy eléggé 'szőrös' csaj az évfolyamunkban és csináltam róle egy likecombat-os szavazást, hogy ki szerint hol a legszőrösebbXDDD akkor vicces volt, és még vissza gondolva is jó poénnak tűnik..de hallottam hogy a csaj fel akar jelenteni becsület sértés miatt.Ilyenkor mi történik? Valahogyan el tudnám ezt titkolni a szüleim elől, ha feljelentene?:S
2012. aug. 27. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Persze hogy kiderül bakker :)))

Hisz van olyan hogy IP cím meg hasonlók :))

És nem hiszem hogy a haverjaidat ha beviszik a rendőrségre kihalgatásra akkor inkább téged védenek majd!

Ha a szüleid sz.rnak a nevelésedre akkor ne érdekeljen.

Nagyon komoly büntetést nem kapsz érte! Bár ha elkezded mondogatni hogy 13 vagy és nem büntethetnek akkor remélem bekeményítenek a rendőrök mert azért van egy, két trükk :DDDD

Ha meg érdekli a szüleidet a nevelésed akkor remélem kapsz egy jó kiadós nevelő célzatú verést!

Ja és semmi nincs következmények nélkül!

Talán komolyabb büntetést nem kapsz a bíróság előtt de ha van eszük a csaj szüleinek akkor az iskolában elővesznek! Ha meg esetleg van némi befolyásuk vagy találnak pár támogató szülőt, tanárt akkor jogilag már kivághatnak a fenébe és kereshetsz másik iskolát!

Szomszéd gyereket is így küldték el! Ő is még abban élt hogy gyereket kirugni nem lehet, azt csinál amit akar!

Persze igaz ő komolyabbat követett el...

Megismétlem hogy 13 évesen megtanuld:

Mindennek van következménye!!!!!

2012. aug. 27. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Gondolkozz már el azon, mi lenne, ha téged tennének ki és aláznának meg az interneten? Hogy esne, te okos? Valószínűleg nem tudod felfogni ennek a súlyát, a sok xd-dből ítélve.

Ilyenkor mi lesz? Fogod magad és bocsánatot kérsz a lánytól és annyi.

Amúgy szerintem csak irigy vagy, hogy neked még a tökeid sem szálltak le, nemhogy szőrös legyél :'D

2012. aug. 28. 01:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha feljelent becsületsértésért akkor először ki fogják nyomozni , hogy ki töltötte fel . Aztán megkeresnek titeket és a rendőrségen ki halhatnak . Mivel 13 éves vagy így nem fognak megbüntetni mivel kiskorú vagy , és ezért a szüleidet fogják pénzel megbüntetni és ha kérnek kártérítést akkor nekik is kell ki fizetni . Tehát a szüleid mindenféle képen tudni fogják . Egyébként ha elmúltál volna 14 akkor 1 évre is lecsukhatnának és fiatalkorúak börtönébe zártak volna és emeltet kártérítést is kelhetne fizetned .
2012. aug. 28. 11:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy nem lett belőle semmi, és rólam is csináltak egy elég szép szavazást, alaptalan sztorival!:d az amit én csináltam,legalább vicces volt!:DDDDDDDDDD
2012. aug. 30. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy képes felfogni, amiket írtunk, tehát még most is gyökér vagy.
2012. aug. 31. 01:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi azt írtuk le hogy mit tehetne a csaj és a szülei ellened!

Ha nem tették akkor örülj neki mert valoszínű nem tudták. Vagy nem akartak balhét!

Maradjunk annyiban, ha az én lányom lett volna akkor sem lett volna semmi feljelentgetés, igazgatóság. Bár az is igaz hogy egy időbe telne mire újra tudnál számítógépezni...

2012. aug. 31. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!