Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek ettől nagyon...

Szerintetek ettől nagyon megszívhatom?

Figyelt kérdés
Tegnap este unokatesómékkal bementem a városba, elmentünk egy helyre ahol ők drogozni kezdtek, azonban én még soha sem próbáltam ki de nem is akarom. Ezért én tiszta maradtam tegnap is. Viszont ezek az állatok beszívva ordibáltak aztán kijöttek a rendőrök ők elfutottak én meg kijöttem a helyről felvettem a biciklimet és elkezdtem sétálni igazoltattak, de nemvolt semmi. Aztán mikor hazaérek unokatesóm felhívott h nem maradt-e nállam egy pakk véletlen. Azok az ökrök otthagyták mindenükkel együtt. A pakkban csak zsálya volt kb 2,5 g. Ebből nekem lehet valami bajom?

2012. aug. 27. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A zsálya nem illegális, hiába hallucinogén. Te nem használtál drogot, nem üvöltöztél, így semmi bajod nem lehet.
2012. aug. 27. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:

ahogy már leírták nem lehet belőle túl sok bajod,főleg úgy h ha meg is találják a rendőrök,nyílván nincs rajta az ujjlenyomatod,egyébként se bizonyítható h a tiéd és az sem biztos h megtalálták.

fölösleges ilyenek miatt aggódni.

2012. aug. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!