Valaki elmondana vagy belinkele nekem a kiskoru megrontasara vonatkozo torvenyt?
1978. évi IV. törvény
a Büntető Törvénykönyvről1201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. [link]
Mi van? Xarban vagy arany apa?
Ha 14 éves és 1 napos volt a csaj mikor meghúztad és ő is belement a dologba, nem erőszakoskodtál, nem vetted videóra a dolgot, nem fényképezted a jánykát akkor nincs mitől tartanod.
Hagyjad asmosys nem érti meg!!! Ezzel faxsággal zaklatott engem is privátban (míg le nem tiltottam). Szerinte a betöltött 14 életév, 14 év és 365 nap után van. Teljesen zakkant a csávó. Nem képes felfogni, hogy ha valaki 14 éves és 1 napos az már beöltötte a 14-et, jogilag azzal létesít szexuális kapcsolatot akivel csak akar.
„14 évet meg nem haladottal (tehát 14 éves és 364 napossal)” <- Még ekkora marhaságot! :D :D
18:10
Jaja, kösz. :D Már látom hogy agyhalott. Én is kaptam levelet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!