Jogos önvédelem: Ha a támadó késsel támad rád, te is használhatsz kést.(nem lehet a vágófelülete 8cm-nél több)
Ilyenkor persze hatásosabb a gázpisztoly, amit fegyver nélküli támadás elhárítására is használhatsz.(18 év felett)
2012. aug. 21. 03:47
2/10 anonim válasza:
És ha megölöd, azt is megúszhatod, ha önvédelem szempontjából szükséges és ezt bizonyítani is lehet.
Amúgy komolyak ezek a kulcsszavak. XD
2012. aug. 21. 03:59
3/10 anonim válasza:
A támadás mértékétől függ, hogy használhatsz-e kést. Mivel nem irányul élet ellen a támadás, ezért nem szúrhatod le (kivéve, ha halálra akarna verni).
2. Ha lökdös, akkor azt nehezen tudod bizonyítani, viszont ő csináltat látleletet így téged ítélnek el. Szabadságvesztést nem kapnál egyik esetben se, viszont nem nézne ki jól az erkölcsi bizonyítványban...
2012. aug. 21. 08:03
4/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy a dolog a rendőrségre, majd a bíróság elé kerül. Ott bizonyítani kell az egyes állításokat. Hogy ezt mennyire lehet, az sok mindentől, helyszíntől, tanúvallomásoktól, tárgyaktól, sebek helyétől és méretétől, egyéb dolgoktól függ. Ha tudod bizonyítani a jogos és arányos önvédelmet, akkor nem fázol rá, különben igen.
2012. aug. 21. 09:12
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat én arra gondoltam hogy 5 en ugy akarnak megverni hogy korház akk megkell gyors szűrnom mert 1. ütés sokat számít és ha k.o ba üt akk agyonvernek ájultam szal :SSSS Am igen komoly kulcsszavak xd
2012. aug. 21. 20:15
6/10 anonim válasza:
Képzett vagy egyáltalán késhasználatban. mert ha nem és nem részegek állnak körbe könnyen náluk köthet ki a kés, kettő, ha náluk is kés van akkor jön a kés kés elleni küzdelem ami szintén nem gyerekeknek való.
2012. aug. 22. 10:39
7/10 A kérdező kommentje:
Eléggé jártas vok jah :D tudok pár fogást amivel eltöröm 4 másodperc aladt a kezét :D nyugi el nem veszik :)
2012. aug. 22. 23:51
8/10 anonim válasza:
A kést elfelejted, aztán törsz, vagy amihez értesz. Ha bociszemekkel beadod nekik, hogy te nem tudsz verekedni, nagyon megijedtél, alig emlékszel valamire, a törést is egy szegálpisti filmben láttad, akkor lehet, hogy semmi se lesz belőle. Ha nem az első eset, vagy ha 17 évesen szorul rajtad a kétajtós szekrény, akkor lehet, hogy nem veszik be.
2012. aug. 29. 19:25
9/10 anonim válasza:
"Tudok pár fogást" én meg ismerem a sakklépéseket. Te nem vagy képzett közelharcos én meg nem tudok sakkozni.
2012. aug. 29. 21:00
10/10 A kérdező kommentje:
Te egy kötekedő fa..paraszt vagy aki húzzon a pi..ába :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!