Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Biztonsági őrnek mindent lehet?

Biztonsági őrnek mindent lehet?

Figyelt kérdés

Helló van egy kérdésem ,multkor a egy srácba beleköttöt 2 gyerek utána a srác mondta miért lökték meg,utána szoltak a 2 srác az öröknek akkiket ismerek és Sanyit akit nem nagyon ismerek az örök 3-szor bordán verték és 1-et bevágtak neki.

Most ez szabályos? mert én ez elég undoritónak tartom hogy csak ugy valaki ok nélkül üssenek agyon a nagy kigyurt őrők!

Bandi azt mondta hogy öröknek mindent lehet,+mert ami a parton vagyunk addig azt csinálnak amit akkarnak?

2012. aug. 14. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, ezért börtönbe fognak kerülni.
2012. aug. 14. 17:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor ha Sanyi Feljelenti őket akkor börtönt is kaphatnak?

Csak én ezt nagyon Undoritonak tartottam hogy csak ugy ok nélkül elkezdik verni 17 évesen.

2012. aug. 14. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, látható zúzódásokkal nagyon jól bizonyítható, de ehhez a jogászok jobban értenek.
2012. aug. 14. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Orvosi látlelet és feljelentés.
2012. aug. 14. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Bruce Lee, hogy jön a kérdéshez?
2012. aug. 14. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
hát csak ugy, hogy ö biztos leűttöte volna ezzeket!:)
2012. aug. 14. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Börtönbe azért nem kerülne, de mivel munkájához feltétel a tiszta erkölcsi, így nagy valószínűséggel elbocsájtják.
2012. aug. 14. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Utólag mindenki leütne mindenkit, akkor kellett volna a pofa!
2013. jan. 24. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Király :D
2013. jan. 24. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!