Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy apa kidobhatja a fiát?

Egy apa kidobhatja a fiát?

Figyelt kérdés
A részlet az hogy a barátom az apjával és az öregapjával él és a ház fele fele az apja ki akarja dobni az öregapja nem.
2012. aug. 13. 18:02
 1/7 anonim válasza:

az ilyet nem nevezném apának..

egyébként szerintem csak ha a srác elmult 18 éves..

de az öregapjára át írathatja nevelőnek, vagy ha 18 alatt van akkor intézet..

2012. aug. 13. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Elmúlt 18.Hát igen ez nem apa egy alkoholista bunkó akit kidobtak az önkormányzati kecojából.
2012. aug. 13. 18:38
 3/7 anonim válasza:
akkor akár szerintem az öregapja és lehet a 'nevelő szülőj' de szerintem az lenne a legjobb ha elmenne a srác dolgozni, és akkor elköltözhetne otthonról.
2012. aug. 13. 18:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Dolgozik de nagyon drágák az albérletek.Saját lakás meg még esélytelen és ha albérletbe megy akkor még valószinűtlenebb lesz a dolog mert ennyit se tud félre tenni mint most.
2012. aug. 13. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mível indokolja?
2012. aug. 13. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha 18 év alatt van és ilyen történik akkor szerintem megy gyermekotthonba ha máshol nem tud meghúzódni
2012. aug. 13. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

a ház fele fele az apja ki akarja dobni az öregapja nem.

ezt nem értem.

Kié a ház?

2012. aug. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!