Tudja kifizetni akkor mi lesz vele? Hogyan hajtsák be rajta az összeget?
Jó lenne ha először nem gúnyolnád ki a másikat "petike,,
nem rólam van szó!
Így akartam kiírni.
Van egy ismerősön aki átváltotta előfizetésesre a telefonját de több százezres számlát csinált valaki a telefonjára állítólag nem ő csinálta ezt a hatalmas összeget hanem akiknél lakik.
Ezután hön a kérdés "petike,
csilla0701
Először talán azt kellet volna megkérdezni,hogy hol van a többi információ!
Nem pedig osztani a másikat.
Ne menjünk bele abba a vitába hogy miért így írtad ki a kérdést. Gyakorlatilag értelmezhetetlen, mit szeretnél kérdezni.
Mindenképpen be kell fizetnie az összeget, az alól nincs kibuvó. Ezután polgári peres úton érvényesítheti az igazát , részletes számlával talán tudja igazolni, hogy azokhoz a hívásokhoz semmi köze. Nem egyszerű. Ha nem tud fizetni, a telefontársaság a tartozását egy behajtó cégnek átpasszolja. Azok indítanak egy polgári pert, ami alapján a bíróság megnézi, hogyan lehet beszedni ezt az összeget. Jövedelem, számlák, vagyon. kb ennyi.
Köszönöm a normális választ!
Már csak annyit ha nem tudja sehogy kifizetni akár le is csukhatják?
Vagyona nincs 46 ezret keres,ameddig alkalmazzák.
"Vagyona nincs 46 ezret keres,ameddig alkalmazzák."
Számlájáról egy összegbe fogják levonni ezt a pénzt, minden hónapban. Jobban jár ha bemegy és kér részletfizetést, mert megszabadulni nem fog tőle.
"csilla0701
Először talán azt kellet volna megkérdezni,hogy hol van a többi információ!
Nem pedig osztani a másikat."
1. neked kéne normálisan fogalmazni. és akkor nem "osztanánk";
2. ekkora számlát csináltál, akkor viseld a következményeit!
3. tudjuk, nem te, barátod, de ő sem, hanem valami gonosz manó;
csilla0701
Azt hiszel amit akarsz,de tényleg nem én csináltam!
A haverom mondta,hogy nézzek ennek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!