Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez elfogadható bizonyíték?...

Ez elfogadható bizonyíték? Megbüntethetnek érte? Videófelvétel, hangfelvétel, szomszéd

Figyelt kérdés

A szomszéd tenyérnyi cserepet, üvegdarabokat, téglákat dobál át, olyan megjegyzésekkel, hogy ha visszadobod esküszöm hogy megöllek, nagypapámat 70 éves vén marhának hívja, anyázik. Hangfelvétel készült róla, ami nem tilos. No, de ha a saját udvarán van, ott ordítozik, onnan dobálózik, rágalmaz, és én azt videóra veszem, átvideózok hozzá, abból nekem lehet bajom? Valamint a videófelvételt elfogadnák bíróságon bizonyítéknak? Hogy tudom úgy levideózni, hogy engem ne tudjanak érte megbüntetni? Az utcán szabadon levideózhatom, ugye? Mert ott is ordít. A rendőrök tehetetlenek. Az utat, forgalmas főút telegórja sárral, kővel. Balesetveszélyes, a szomszéd (nő) közveszélyes, már nem mernek elmenni előtte, mert több mindenkit megfenyegetett, hogy leüti.

Szóval, jogilag ha én átvideózok, az büntetendő? És ha hangfelvételt készítek róla?

2012. júl. 28. 21:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha pofonvágnánk feljelentene. És mi szállnánk ki rosszul az ügyből. Olyanokér is feljelent, ami meg sem tőrtént. Hat akkor ezért? Azt mondták a rendőrök, hogy az testi sértés.
2012. júl. 29. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!