Ha az iskolát vagy egy diákot szeretném beperelni szexuális zaklatásért akkor hova forduljak, Rendőrség, ügyvéd vagy rögtön a bíróság?
Szexuális tartalmú gúnynevekkel, sértésekkel illeti, obszcén üzeneteket küld, vagy ilyen rajzokat, jeleket mutogat. Disznó vicceket mesél, túlságosan rámenősen tesz ajánlatokat, leselkedik, mások nemi életének intim részleteit kifecsegi, vagy ilyen jellegű pletykákat terjeszt, stb. A szexuális zaklatás tehát nem egyenlő a nemi erőszakkal. Szóval, hova mehetek? Szüleim tudnak róla de ők nem perelnének de én igen!
F/13
Kb. mellesleg a legegyszerűbb megoldás ha le se sz___játok, valszeg azért csinálja mert viccesnek tartja vagy mert élvezi, h zavarba hoz vele titeket vagy megbotránkoztat, ha nincs rá semmi reakció akkor abba fogja hagyni.
Olyan nekem is volt ,h beszóltak a suliban meg cikiztek meg maceráltak ,nem ilyen témában ugyan, de volt ,h rám szálltak páran. Simán megmondtam, h nem érdekel a véleménye, gondoljon, amit akar le van sz....va, később pedig ignoráltam inden hülyeséget, abbahagyták. Ugyanez áll ha csúfolnak, ha látják, h magasról teszel rá mit mondanak akkor már unalmas lesz és megunják.
Zaklatás az lenne, ha pl egy 30 éves pasi mutogatbná a micsodáját, meg arra kérne hogy ....
Szerintem, ha csak téged piszkál és te akarod feljelenteni akkor veled lehet valami probléma, elhiszem hogy a srác egy idióta, de ez max rosszul esik.
Ha ennyire terrorizál verd meg. vagy röhögd ki.
Mivel neked még nem inném hogy van nemi életed, max a kukacod nagyságáról tesz megjegyzéseket.
Ne röhögtess már, hogy 13 évesen jogi segítség kell a többi 13 éves ellen.
Ha egy általános iskolai problémát nem tudsz magadtól megoldani, mit fogsz majd csinálni a gimiben, vagy az életben?
Nekem egy kis anyámasszony katonájának tűnsz, aki rohan, hogy "megmondalak anyukámnak".
Lassan ideje lenne felnőnöd és kezelned a problémáidat, mert így te leszel az, aki perel, ha hangos a zene a szomszédban, perel, mert a lábára léptek a buszon és perel, mert kirugták a munkahelyéről, pedis csak mindenkinek elege volt belőle.
Nőj már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!