Mi lesz így velem?
Van körülbelől 1 millió ft tartozásom az államnak,ez telefonszámlák,banki hitel nem visszafizetve,kb. 5 felé tartozom és nem tudom évekóta fizetni,mert nincs pénzem,se házam semmim.
Havi 22 800-ft segély ből élek,pedig boltvezető helyettes,eladó a szakmám,és munkanélküli vagyok ebben a világban sajnos. Afelszólítások jönnek,de már a végrehajtó mindig a per előtti utólsó fizetési felszólítást küldi.
Mi lesz velem,hogy hajtsák be?
1.,Adósok bőrtöne Mo-n nincs
2., semmi vagyonom nincs,se házam se kocsim,semmim,a ház amiben lakom anyukámé és ő tart el a 22.800 ft-on túl.
3.,úgysem tudom kifizetni soha .
Szval soha nem fogom tudni kifizetni,mert ,ha lesz is több pénzem,nem nekik adom oda,hanem nekem kellő dolgokra költöm.
És nem fogják tudni sehogysem behajtani rajtam,mert semmim nincs,a családtag vagyonához nem nyúlhat a végrehajtó,ha jön,mert az nem az enyém,anyué minden,nekem semmim nincs.
Na jó hazudok,van egy mobiltelefonom,egy digitális fényképezőgépem és egy két pici dolog,de ezt úgysem adom oda a végrehajtónak.
Vajon mi lesz ezután,lezárják az ügyet?
"Szval soha nem fogom tudni kifizetni,mert ,ha lesz is több pénzem,nem nekik adom oda,hanem nekem kellő dolgokra költöm."
:):) Ez nagyon naiv és gyerekes elgondolás.
""Szval soha nem fogom tudni kifizetni,mert ,ha lesz is több pénzem,nem nekik adom oda,hanem nekem kellő dolgokra költöm."
:):) Ez nagyon naiv és gyerekes elgondolás."
Naiv és gyerekes, és ami a legborzasztóbb, hogy a magyarok többsége mégis így gondolkodik. Később persze mindig a bank és az aktuális kormány a hibás, ha valaki felelőtlenül vett fel hiteleket.
"Később persze mindig a bank és az aktuális kormány a hibás, ha valaki felelőtlenül vett fel hiteleket."
De itt még arról sincs szó sajnos. Értelemtlenül és feleslegesen eltelefonált, elutazgatott százezreket abban a hiszemben, hogy nem kell kifizetni. Most fizethet egy pár évig azt biztos. Jó tanulópénz lesz.
"Ez nem Rajtad fog múlni, mert ha a bíróság megítéli a végrehajtást, akkor egyszerűen letiltják az adósságot a fizetésedből."
Olvasd el újra! Leírta, hogy nincs fizetése.
"Olvasd el újra! Leírta, hogy nincs fizetése."
És úgy akarja leélni az egész életét, hogy soha nem lesz semmi legális jövedelme, vagyona? Ha igen, akkor nem gond, akkor csak csinálja tovább a tartozásokat.
Jogos!
Közös háztartás közös vagyon. Ha bemegy akkor lehet ott még gond. Ha anyuci nem tudja igazolni, hogy a tévét, mosogépet, stb ő vette, akkor a végrehajtó simán viheti ezeket a gyerek tartozásáért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!