Jobb lenne ha visszahoznák a halálbüntetést?
Szerintem visszahozhatnák, de más törvényekkel.Én úgy gondolom, a gyilkosok vagy nagyon veszélyes, visszaeső bűnözők részére kéne a halálbüntetést fenntartani de úgy, hogy pl.10 év börtön és utána halál.Tehát feltétlenül hagyni kellene elegendően hosszú időt ahhoz, hogy ha esetleg mégis ártatlan lenne, arra fény derülhessen.
Vagy ott van az életfogytiglani börtönbüntetés, de én nem látom értelmét annak, hogy kegyetlen gyilkosokat tartsunk.
Kiengedni őket pedig végképp nagy könnyelműség!
Az az ötlet jó, hogy tartsák fent a börtönben magukat, valamilyen munkából.
Lehet, hogy a halálbüntetés nem jelent mindenkinek visszatartó erőt.De a többség így szerintem elgondolkozik, megéri-e agyoncsapnia valakit.
Nézem a híradót és elborzadok, minden napra jut valami gyilkosság, sokszor több is.Most már fényes nappal is csak úgy rárontanak az emberre a saját házában??!Hát hol élünk?Az ilyeneket ott helyben le kéne lőni.
Már nemazért, de én simán elfogadnám azt is, ha valaki betör hozzám, agyonüssem "véletlen"
Szóval sötét van, valaki bejön nemlátom megütöm baseballütővel (mint védelmi fegyver) ő meghal pl.
Szerintem ez így teljesen elfogadott. Magára vessen hogy betört a házamba. Ami csak az enyém, a sajátom, legalább ott legyek má biztonságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!