Tűzgyújtási tilalom, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Tegnap egy tisztáson bográcsozni akartunk, erre kijöttek a tűzoltók és eloltották a tüzünket. A kaját nem akartuk kidobni, gondoltuk újra elkezdjük és gyorsan befejezzük. Volt nálunk víz is hogy eloltsuk a tüzet. Erre megint kijöttek, de akkor már 2 rendőr kíséretében, a kaját kiöntették és fölírták az adatokat. Azt mondták tűzgyújtási tilalom van és hogy valaki jöjjön el velük a kocsihoz mert ezt már nem hagyhatják. Elmentem én, ott elkérték a személyit és a kocsiban irogattak valami papírra meg beszéltek az adóvevőn. Kérdeztem, mit kapok, mondják semmit. De nem hiszem el, akkor minek kérték volna el, ha a rendőrök is fölírtak minket előtte? Most akkor tényleg nem kapok semmit, vagy kiszabtak valami bírságot vagy följelentést? De akkor mér nem volt bennük annyi, hogy megmondják, hogy most kaptam egy bírságot..2012. júl. 18. 19:39
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg nem kapsz semmit. Az adataidat azért írták fel, mert ha mégis tűz indul el arról a helyről, ahol ti főzni akartatok, te leszel az első, akit megkeresnek és igazolnod kell, hogy a tűz kigyulladásának időpontjában nem voltál ott.
2/2 anonim válasza:
"Volt nálunk víz is hogy eloltsuk a tüzet."
Egy egész erdőtűzre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!