Hol találhatnék valami összefogó információt a legfontosabb törvényekről, és rendeletekről valamint a különbségeikről?
Vegyél egy CD-jogtárat. Több cég is forgalmaz ilyet, ott címszavaka kereshetsz rá, tehát megnézheted az egyes témákhoz kapcsolódó törvényeket/rendeleteket.
(Azt azért vedd figyelembe, hogy ezek sokszor hivatkoznak egy másik törvényre, ami egy harmadikra, tehát így sem egyszerű a keresgélés, de valamennyire átlátható)
Ezt igazán nem nagyon értem, hogy mihez kell, joghallgatóként mondom hogy elég lehetetlen kérésed van, mit értesz fontosabbak alatt? Vagy nem inkább arra gondolsz, hogy általánosságban mi a hierarchia ezek között és miket szabályozhatnak, ki hozza meg őket, hogyan, stb.?
Egyébként meg a www.magyarorszag.hu hasznos oldal keresőbe beírod amire gondolsz és ott olvashatsz róla.
Köszi!
Igen ilyesmire gondoltam! No de leírtam emailben bövebben várom a válaszodat, és köszi mégegyszer nektek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!