Két év próbaidőn vagyok, most pedig kétszázezer forintot meghaladó, de kétmilió forintot nem, lopás büntettén kaptak a rendőrök, szerintetek mit kaphatok?
"a nyereséget tedd el, hogy legyen tartalékod."
ezért tettem fel már ezerszer azt a kérdést, hogy a rendőrség miért nem foglalja le a bűnözők vagyonát és miért nem teszik be az államkasszába, ahelyett, hogy lecsukják az elkövetőt és amikor pár hónap múlva kiengedik éli tovább világát a pénzből.
"ezért tettem fel már ezerszer azt a kérdést, hogy a rendőrség miért nem foglalja le a bűnözők vagyonát és miért nem teszik be az államkasszába, ahelyett, hogy lecsukják az elkövetőt és amikor pár hónap múlva kiengedik éli tovább világát a pénzből"
Talán, mert addig ártatlannak számít, amíg a bíróság ki nem mondja az ellenkezőjét. Mi lenne, ha egy ártatlant gyanúsítanának, lefoglalnák a vagyonát, ő pedig éhen pusztulna a családjával együtt?
hat megkapod a felfuggesztett nyaralast aztan az uj ugyben sem szamithatsz, olyan hude elnezo itelet.
kezdheted felhalmozni otthon a cigit, dohanyt, fulhallgatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!