Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kiskorú tehet feljelentést?

Kiskorú tehet feljelentést?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi kiskorú tehet e feljelentést lelki bántalmazásért fenyegetésért és ennek mi a módja?Elég lehet az az indok hogy lelkileg bántalmaznak esetleg fenyegetnek?
2012. júl. 11. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyámhatóságra, gyerekvédelmishez mehet a kiskorú , ha gondja van.
2012. júl. 11. 23:05
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Mesélj, ki bántott?
2012. júl. 11. 23:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm és az interneten nem lehet feljelentést tenninévtelenül?Mármint nekem gondjaim vannak,még nem vagyok nagykorú,de már többször fordult ez elő,a nevelő apám alkoholista és az anyám meg nem csinál vele semmit,és lelkileg is bántalmaz még az éjszaka közepén is. Mr nem bírom nincs hova mennem innen és ő se megy,és ütéssel fenyeget,ráadásul mindennek lehord,azt akarom tünjöön el az életünkből végleg,nem értem anyám hogy tűrheti ezt neki ki vagyok akadva teljesen.
2012. júl. 11. 23:09
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Menny be a helyi családsegítőbe.
2012. júl. 11. 23:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Én mennék csak az a baj nem akarom, hogy tudja hogy én voltam mert mire az eljárás elindul, amilyen gyorsak erre felé addigra kitudja mi történne.
2012. júl. 11. 23:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akár családsegítő, akár gyámügyi hivatal. Névtelenül nem tehetsz feljelentést, mert téged bántalmaznak.

De vigyázz, mert ilyen esetben általában a gyereket emelik ki a környezetből.

2012. júl. 11. 23:11
 7/12 A kérdező kommentje:

Elmenni nem szeretnék mert itt vannak a hugaim is és még ők is lehetnek ilyen helyzetben,a környezet még meg is felelne bár nem könnyen élünk meg mostanában lényegében amiatt is. Anyám nem dolgozik sehol én meg még iskolába járok és mostohaapám pedig az egész fizetését a kocsmába hagyja de még ígyis valahogy elvagyunk csak ő nem kellene ide, egy pár napra elment az anyjához, addig jól elvoltunk, most pedig minden kezdődött előről.

Tényleg nem tudnátok valami olyan helyet ahol engem védenek nem visznek el a családomtól őtőle viszont megszabadítanak?

2012. júl. 11. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha több kiskorú van, az összeset elviszik a családtól. Ha anyukád nem dolgozik, a részeges műfater pedig a kocsmába viszi a pénzt, sok nem marad otthon kajára.
2012. júl. 11. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Mnej be szépen az első rendőrőrsre és tegyél feljelentést. Ők tudják, hogy hogyan tovább. Minden jobb, mint bántalmazottan élni, mert az teljesen tönkreteszi a jelenedet is, meg a jövődet is.
2012. júl. 12. 08:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorú is bemehet a rendőrségre, nem kell rögtön családsegítőt keresnie. Nyilván a rendőrök sem fogják kidobni.
2012. júl. 12. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!