Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez borzasztó, hogy ilyen...

Ez borzasztó, hogy ilyen tolvajok vannak a strandon, megáll az ember esze, ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

A győri Rába Quelle strandon,tolvaj garázdálkodik mióta igen meleg idők vannak,már többször lopott,hol egy egész nagy táskát miden fontossal együtt,aztán máskor irattartót,telefont,pénzt,pénztárcákat tele minden fontos iratokkal,Kb. 5x már jelentették a strand alkalmazottainak,hogy meglopták őket,és a strand-portás őr már 2x figyelmeztette mikor a tolvaj ment kifele a strandról megállította,hogy a saját szemével látta,amint elemel valamit a fűrdőzőktől,míg ők a vízben vannak,és azt mondta neki,hogy többet "lopni" ide ne merjen jönni,de sztem le...-ja amit a portás mondott és úgyis megy máskor is.

Amúgy,hogy mennek be a strandtolvajok a strandra,hát asszem itt Győrben 1500-a belépőjegy,hogy jutnak be,akik nem fürödni mennek,hanem céluk a lopás?

Kérdem én?

2012. júl. 10. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Amúgy,hogy mennek be a strandtolvajok a strandra,hát asszem itt Győrben 1500-a belépőjegy,hogy jutnak be,akik nem fürödni mennek,hanem céluk a lopás?"

Kifizeti az 1500 Ft-ot de ez az érték bőven megtérül amikor meglopja az embereket

2012. júl. 11. 02:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Bár olyan egyszerű lenne, hogy csak az lop, akinek nincs pénze... De sajnos akinek nincs 1500 Ft-ja sem, az alapból nem egy tolvaj típus. Hajléktalanok pl nem szoktak lopni, inkább kukáznak vagy kéregetnek, ha nincs nekik 1 Ft-juk sem. Olyan viszont gyakran előfordul, hogy nem-hajléktalan fiatalok szép új kocsival (amit ki tudja hogy szereztek) megállnak valahol és csoportosan kirabolnak valakit.
2012. júl. 11. 02:52
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
pont azért bűnsegéd, mert tudta, hogy bűncselekményt követ el, de nem hívott rendőrt ;)...figyelmeztetni???? na ne röhögtess!
2012. júl. 11. 03:01
 14/14 anonim ***** válasza:
En par eve rapacsaltam a "hivok rendort"-re... A strand mogott ultem egy parkos reszen es lattam, hogy kis barna gyerekek ugralnak be a strandra. Torolkozo is volt naluk, eloszor azt hittem, furdeni logtak be. Neztem meg oket es utana lattam, hogy a kiskolyok elkezd kihordani mindenfele cuccot a strandrol es a tesok eldugjak kint. En BAROM meg telefonaltam a rendoroknek. Kijottek, el is kaptak oket, majdnem 100.000-es lett volna a kar... Meg aznap hivtak a zsaruk, hogy vallomast kell tennem, ok. Majd megkaptam a birosagi idezest... Vallomastetelkor kikotottem, hogy zart targyalast kerek, ami azt jelenti, hogy szam alapjan azonositanak be, a nevem nem derul ki. Erre a birosagon jo hangosan neven szolitottak, ahol ultek a "fiatalkoru" elkovetok" csaladtagjai... Es durva makom volt, mert egy ficko ult ott, aki roma letere iszonyuan rostellte a dolgot... De ulhetett volna 3-4 ketajtos sittes is... Szoval igaz a mondas: Ne szolj szaj... Ettol eltekintve nem tudom, hogy hasonlo szituban nem-e ujra megtennem. Viszont a magyar birosag egy nagy nagy rakas szar!!!
2012. júl. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!