Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Károkozás vállalkozásoknak/vál...

Károkozás vállalkozásoknak/vállalkozóknak nem tudatosan. Ilyenkor kötelezhetnek kártérítésre?

Figyelt kérdés

Nemrég indítottam egy olyan szolgáltatást, aminek a keretein belül ingyenes honlapot készítek vállalkozásoknak, őstermelőknek vagy épp kisiparosoknak.

A fő célom ezzel az, hogy segítsem azokat a cégeket, akiknek nincs arra pénzük, hogy több tízezer forintot fizessenek egy honlap elkészítéséért. Teljesen nonprofit módon csinálom a dolgot.

Mi történik akkor, ha valaki külön erre a szolgáltatásra hivatkozva mond vissza egy megrendelést? Kit terhel ilyenkor a felelősség? Engem, vagy azt, aki ez miatt visszalép az üzlettől?

Utóirat: ha valakit érdekel a dolog, írjon nyugodtan privát üzenetet. :)

2012. júl. 8. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem itt kéne reklámoznod magad.
2012. júl. 8. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja, és mint szakmabeli mondom, hogy ez a legrosszabb, amit tehetsz...

Az ilyen sablonoldalak meg összedobált cuccok a lehető leghulladékabb minőségű oldalak a neten.

2012. júl. 8. 15:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Az utolsónak: sejtettem, pontosabban tudtam előre, hogy lesz olyan szakmabeli, aki le fogja azt írni, amit te. Persze megértelek, hiszen aki pénzért dolgozik, annak az az érdeke, hogy lebeszélje ezekről a megoldásokról az ügyfeleit.

Ugyanakkor el kell, hogy szomorítsalak, mert értem a dolgomat. Nem holmi gagyi honlapokat szeretnék kiadni a kezemből. Ezt értsd úgy, hogy a honlapok keresőoptimalizálása is megfelelő lesz. Persze ez nem csak rajtam múlik, mivel én nem ismerem a megrendelők cégeit.

2012. júl. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!