Szerintetek elgondolkozott egy percig is az az illető, aki megalkotta a most érvényben lévő Büntető törvénykönyvet, hogy ezek a törvények hogyan is fognak működni a VALÓS életben?
Hogy gondolkozott volna hisz agyatlan segg mind!
Persze a jogalkotó máshogy látja a dolgokat mert személyi testőrei 3 méter magas kerítése és a legmodernebb riasztó berendezése van.
Számukra nehéz elképzelni azt hogy egy kis faluban mi folyik sötétedés után.
Szia!
Mindegy hogy életszerű-e vagy sem,mert élesben a lapátért fogsz nyúlni,nem pedig a Btk egy példányáért.
"másik ilyen eset volt amit neten olvastam,"
Gondolom a kurucinfón. Nem kell elhinni, ott csak hazudoznak és hergelik a népet.
Valóban vicc az egész, h ilyen megtörténhet.
Nem a lőfegyverhasználat eseteinek kibővítését pártolom, de nehogy már ha bejönnek a portámra es mivel pár évig küzdősportolam és alkalmazom a tanult technikát mielőtt még ő vágná belém a kést akkor én legyek a fő bűnöző, aki meg betört a szegény áldozat.
Remélem a tv. módosítás méghozza gyümölcsét.
Nem nem gondokodott el egy percig sem.
És szerinted azon elgondolkodott,hogy
-Ha a saját tulajdonú ingatlanomat kiadom albérletbe,és történetesen az albérlő úgy dönt,hogy a továbbiakban semmit nem fizet, NEM TEHETEM KI,csak bíróságilag??Szerinted ezen ki gondolkodott egy másodpercig is? Senki.
Szerinted abba belegondoltak a kedves törvényhozók,hogy
-Hogy egy kiskorú gyereket akár erőszakkal is elvihet a különélő másik szülő a láthatás jogán?Ha szerencsétlen gyerek nem akar menni,mert mondjuk fél az anyjától/apjától akkor is mennie kell?És a gyakorló szülő semmit sem tud tenni?Ezen elgondolkodott valamelyik nagyokos ott fent?Nem.Nincs agyuk,így gondolkodni sem tudnak.
A jogásztársadalom az ilyen módosításon vitázik, amikor pedig aláírattak 2 millió magyarral jelzálog hitelt és becsapták a fél országot hallgattak.
Nekem nincs hitelem, nem azért mondom.
Ezek a jogászok azért rettegnek, mert a pórnép fegyverkezni fog és félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!