Hová tegyek bejelentést?
Figyelt kérdés
A Szomszédomrol lenne szó...Állat tartást végeznek az apukájával,egy romos háznál az első udvarban..Szoval a trágya miatt bűz meg,sok rágcsáló(egér,patkány )fútkozik össze vissza az én udvaromban is és az utcán is.A közelben bolt is van.Már szóltam neki,de eddig nem történik változás.Hová forduljak panaszt tenni?2012. júl. 6. 11:35
1/6 anonim 

válasza:

Az önkormányzatnál tehetsz bejelentést.
2/6 A kérdező kommentje:
ott már tettem kb fél éve nem történt semmi.Ántsz-hez lehet tenni?
2012. júl. 6. 12:12
3/6 anonim 

válasza:

Gondolom igen, menj be és jelentsd be, vagy nem tudom telefonon lehet-e. Próbáld meg, sok veszteni valód nincs. Sok sikert. :)
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 6. 12:31
6/6 A kérdező kommentje:
4 unokám van kint játszanak az udvarban aztán 2 méterre melletűk megy el a patkány.Meg állandoan a trágya szagot kell szagolnod majd te is másképpen vélekednél...
2012. júl. 6. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!