Él már a szülőtartásról szóló törvény? Többi lent.
igen.
Nem vághat földhöz az a havi 30 ezer amit megeszik meg gyógyszerre költ vagy az az egyszeri 50 ezer amibe egy hamvasztás kerül.
ez a szülőtartás törvény viktorunk újabb csodája
mivel nincs semmilyen gazdaságpolitikája csak ötletei valahogy kellenek az idősebb szavazók is
Am kedves kérdező én is hozzád hasonló cipőben járok 20 éve nem láttam a biológiai apámat és rettegek ha meghal nekem kell eltemettetnem
ha meghal nem tudom elföldeltetni így csak nőni fog a tárolási költség
szóval a halálával engem is sírba tesz
fogalmam nincs honnan teremtsek elő annyi pénzt hogy a legolcsóbb temetést ki tudjam fizetni
a szülőtartásról még annyit hogy gyerekkoromba rengeteget szó szerint éheztem mert ő nem volt hajlandó gyerektartást fizetni. Mindig csak annyit csorgatott hogy ne tudja muter bíróságra vinni. Most én ezek után tartsam el azt a patkányt?
# 2/4 Időpont tegnap 22:57
Konyhai droid vagyok napi 15 órában 45 fokos melegben egy pizzeriában.
Viszont nincs androidos tenyérlófaszom plazmatvm DC napszemcsim stb szrságom, nem döntök magamra minden reggel egy liter parfümöt és szoliba se járok!
Van egy kutyám, futok ha van még energiám, nyelvet tanulok és reménykedek, hogy nem itt fogok megöregedni!
28/F
amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten
ha valaki lesz*rja a kölykét, az vállalja a következményeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!