Mi akkor a teendő ha a személyigazolvány-képem nem hasonlít már rám?
Figyelt kérdés
2 éve készült a kép, akkor rövid hajam volt, kövérebb voltam, nem volt arcszőrzetem, de most hosszú a hajam, lefogytam, vékonyabb lett az arcom, és körszakállam van. Egyik helyen nem hitték el, hogy az enyém a kártya.2009. júl. 8. 22:59
1/4 anonim válasza:
Amig le nem jár a személyid igazold magad más okmánnyal. Pl útlevél, jogsi.
Vagy ha hivatalos személy, irásban felszólit, hogy cserélned kell, akkor cseréld.
2/4 anonim válasza:
Amíg le nem jár, ne cseréld, nem tudok róla, hogy emiatt cserélni kellene. Anyukámnak egyszer az aláírását nem hitték el OTP-ben, hogy az övé, mert mióta csinálták az aláírásmintát, azóta megváltozott az aláírása, de aztán kénytelenek voltak elfogadni.
Mesélek még egyet, apám révén van vasúti igazolványom, mert ő MÁV-os, és sokáig a 4 éves fotóm volt benne, de apám nem volt hajlandó utánajárni évekig a cserének, csak mikor már többedszer szóltak a kalauzok, és akkor már bőven túl voltam az általános iskolán is.
3/4 anonim válasza:
Rendőr úgyis elfogadja mert látszik az arc részek elhelyezkedése nem változik meg ha dagadt vagy ha sovány ha szörös vagy ha szörtelen. Másnak meg úgyse nagyon kell mutogatni szerintem hagyhatod amíg le nem jár.
4/4 anonim válasza:
Én az aláírásommal vagyok így. 14 évesen aláírtam, mondhatjuk, hogy szinte gyöngy betűkkel, most meg már olyan kirx-krax az aláírásom, hogy talán csak a legelső betűt lehet kinézni belőle, de apám mondta, hogy nem lényeg, úgy sem követek el olyat, ahol össze kéne vetni a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!