Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Dániel Péter aki beismerte...

Dániel Péter aki beismerte hogy leöntötte a Horthy szobrot mért nincs előzetesben?

Figyelt kérdés
Mért van kettős mérce Magyarországon? Mért van az hogy Péternek aki zsidó származású és több joga van mint egy magyarnak magyar földön?

2012. jún. 6. 20:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

"Tudod ki Incze Béla és miért tartották most bent és indítottak ellene eljárást???"

Most már tudom, jogos az eljárás ellene:

[link]

"Népi terrorszervezetek alakítására buzdított Incze Béla, a HVIM napokban -nagyon helyesen – letartóztatott főállású szoborrongálója. Az nyilasok szellemi utódja egy esztergomi gyűlésen álmodozott arról: eljön az az idő, amikor mindenki elmegy a munkába reggel, aztán este felrobbant valamit. „Ki tudja” – morfondírozott."

2012. jún. 6. 21:42
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Hát igen a gyerekkel vannak gondok, de itt most nem erről volt szó.

1) Egy liberális gondolkodású ember leönt egy szobrot(van bizonyíték) amit sokan tisztelnek ebből nem lesz eljárás dicsőségként mutatja be a média.

2) Egy nacionalista gondolkodású ember lefúj állítólag pár szobrot(nincs bizonyíték) amit sokan tisztelnek ebből botrány és eljárás lesz valamint előzetesbe vágnak egy személyt. Ne mond már, hogy nincsen kettős mérce .... Ha Incze volt és van rá bizonyíték akkor jogos minden törvény ami erre vonatkozik, de danikának mindent szabad ?

2012. jún. 6. 21:53
 13/22 anonim ***** válasza:

"Dániel Péter se csak rongált, nézd meg hogy felizgatta az országot."

Jog témakörben vagyunk, kérem hogy tartsuk meg a komolyságot, vagy vigyük át az Egyéb-> Humor kategóriába.

Dániel Péter rongálást és kegyeletsértést követett el.

2012. jún. 6. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
18%
Mutass kérlek egy jogszabályt, ami különbséget tesz két szobor megrongálása között.
2012. jún. 6. 22:03
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

- "Az előzetes letartóztatás olyan kényszerintézkedés, amelynek során a terhelt személyi szabadságát bírói úton elvonják a jogerős ügydöntő határozat előtt. Célja, hogy a terhelt a hatóságok, bíróság által elérhető legyen, szabadlábon hagyása a bizonyítást ne veszélyeztesse."

Mivel a pali felvallotta, hogy ő volt, így a bizonyítást nem veszélyezteti a szabadlábon hagyása + szökés veszélye se áll fent.

Tehát semmi sem indokolja az előzetes letartóztatást, de azért persze lehet zsidózni.

- "Mért van az hogy Péternek aki zsidó származású és több joga van mint egy magyarnak magyar földön?"

az a pali ugyanolyan magyar, és ugyanúgy az ő hazája is ez, mint neked, vagy a jó édes anyádnak, aki ilyen hülyén lökött a világra, ha ezt nem vagy képes felfogni.

És ha pl. nekem mernéd a pofámba mondani, hogy zsidóként nem vagyok magyar, lehet, hogy nem úsznád meg olcsón.

Erről ennyit

2012. jún. 6. 22:06
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
mert zsidó, és ők itt isteneknek számítanak
2012. jún. 6. 23:46
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

"Mutass kérlek egy jogszabályt, ami különbséget tesz két szobor megrongálása között."

Az előbb még arról vitatkoztunk, hogy mi számít közösség elleni izgatásnak, most meg két rongálás közötti különbséget követelsz.

Javaslom a szobrokon elhelyezett feliratok racionális értelmezését.

2012. jún. 7. 15:32
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ha egy ilyen szőrös, gusztustalan képű "embert" mint ez a Dániel, meglátnám az utcán lehet hogy lehánynám.
2012. jún. 7. 17:47
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon messzire kerültél az eredeti kérdésedtől!
2012. jún. 7. 18:39
 20/22 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Tudnál adni valami forrást azzal kapcsolatban,hogy zsidó származású Dániel Péter?

Félreértés ne essék,én egyáltalán nem szeretem őt,és ügyvédhez képest rendkívül buta dolognak tartom,hogy leöntötte a Horthy-szobrot,és ugyanúgy idiótáknak gondolom azokat is,akik antiszemita megjegyzéseket festettek a műemlékre.

Illetve barátom,magyarázd meg nekem kérlek,hogy nekünk magyaroknak,miért lenne több jogunk itt élni,mint a zsidóknak,akik közt ugyanúgy van jó és rossz ember is,ugyanúgy mint nálunk.

Ne menjünk el ilyen irányban,értem,hogy világválság,meg társadalmi problémák,roszabb életkörülmények,de a józan eszünket tartsuk már meg.

UI.:Kettős mérce dologban viszont teljesen igazat adok neked,sajnos Magyarországon nagyon bevett szokás a kettős mérce alkalmazása.

2012. jún. 12. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!