Ebből lesz nagyobb ügy vagy sem?
Szabálysértést követtünk el.Kitoltunk egy bevásárlókocsit a tulajdonos üzlet parkolójából egy másikba.Vissza akartam vinni,csak a kocsiig akartam eltolni mert nem tudtam máshol parkolni.Vissza kellett tolnom a kocsit.Felvették az adataimat és azt mondták megy a feljelentés.Megkérdeztem egy hivatalos(rendőr) ismerősömet,ő azt mondta ez csak ijesztgetés.
Tényleg az vagy lesz belőle nagyobb ügy is?
ki állított meg?
pakoltad a kocsidba?
ki volt írva, hogy nem viheted ki a parkolóból?
Van taníd, aki látta, hogy még nem pakoltad ki, és azért nem toltad ki?
vett fel valaki valamilyen jegyzőkönyvet?
Benne van, hogy a kocsit elvették tőled ??? Kaptál példányt?
Mert akkor nincs 26 E Ft kár. Elmehetnek a sunyiba.
Akkor szerintem csak az játszik, hogy ki volt-e írva, hogy nem viheted el.
(nem jogász)
én még hazáig is toltam bevásárlókocsit, elkértem a vevőszolgálaton, felírták a nevem és 10 ezer volt a kaució - szóval a 26 ezres kár még lopás esetén sem hiszem, hogy megállná a helyét
a lényeg: semmi nem lesz belőle, csak ijesztegetett, mivel nem történt bűncselekmény + tanuld meg, hogy rendőrnek adjuk meg az adatainkat, senki másnak nem vagy köteles
ki állított meg? biztonsági őr
pakoltad a kocsidba? nem
ki volt írva, hogy nem viheted ki a parkolóból? nem
Van taníd, aki látta, hogy még nem pakoltad ki, és azért nem toltad ki? állítólag kamera felvétel van
vett fel valaki valamilyen jegyzőkönyvet? vettek fel
Benne van, hogy a kocsit elvették tőled ???nincs
Kaptál példányt? nem
Mert akkor nincs 26 E Ft kár. Elmehetnek a sunyiba.
Akkor szerintem csak az játszik, hogy ki volt-e írva, hogy nem viheted el.
(nem jogász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!