Megteheti ezt a vállalkozó? Cba, Coop stb. termékeket árusít a saját kis üzletében.
Nem teheti meg de hát kis hazánkban minden lehetséges ...
Ezek márkavédett termékek, de pl. az "aro" termékek is minden kisboltban ott vannak ....
"Na, nekem ez nem tiszta benne, hogy te bolti árnál olcsóbban szerződéssel szereznéd be tőlük, vagyis ők a te beszállítód lenne, és nem bolti áron szereznéd be és jóval drágábban adnád, mint ahogy a kérdés alapján ez a boltos."
A cégnek a gond az lenne, ha náluk OLCSÓBBAN adnád. Ha drágábban adod, az lényegtelen számukra.
Én úgy tudom,hogy nem adhatja el a saját márkás termékeket,az adott hálózat annak forgalmazásával kizárólagossággal rendelkezik!
A durva az az egészben,hogy még értelme sincs!Az un.saját márkás termékeket ismert gyártókkal gyártatják a legtöbbször,így meg lehet találni annak "eredeti"változatát amit nagykereskedőknél a kiskereskedő olcsóbban beszerezhet,mint a valamely hálózat polcáról leemelve amit már végfelhasználói áron tud megvenni!A Te "kereskedőd ilyen márkát csak a Metroban szerezhet be Aro márkanéven.Abból is van a margarintól kezdve az üdítőig minden,ráadásul nagykereskedelmi áron kaphatja!
"Én úgy tudom,hogy nem adhatja el a saját márkás termékeket,az adott hálózat annak forgalmazásával kizárólagossággal rendelkezik!"
Dehogynem. Pl. Metro. Annyira eladhatja, hogy maga a Metro árusítja viszonteladóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!