Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet cigarettát árulni a...

Lehet cigarettát árulni a vaterán?

Figyelt kérdés

Megmaradt 8db davidoff gold slim cigim,mert leszoktam,de a környezetemben nem tudom eladni mert senki nem szívja ezt a fajtát.

Csak nem akarom hogy azt higgyék hogy nagy csempész vagyok annyit nem ér az egész:DDDDD

2012. máj. 16. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, de a szabályzatban le vannak írva a tiltott dolgok.
2012. máj. 16. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom de árulnak.
2012. máj. 16. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:

8 szál, vagy 8 doboz?

Ki rendelne a vaterán 8 szál cigit? Az okosak töltik a dohányt és akkor ha ügyes vagy, akkor 80 Ft-ért el tudod adni.

2012. máj. 16. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Alig használt cigaretta eladó.:)

Hát, nem tudom....

2012. máj. 16. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:

:DDDDD

Alig használt ez tetszett:DDD

Természetesen 8 doboz nem is értem miért db-ot írtam fáradt vagyok:D

Én nem láttam vaterán de akkor biztos rosszul kerestem rá...

2012. máj. 16. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem is most láttam.Ugyanígy maradékot ,meg sodráshoz való dohánnyal is találkoztam.
2012. máj. 16. 21:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Dohányipari termékek/kellékek Ezeket a termékeket csak és kizárólag a Gyűjtemény kategóriában, az erre a célra meghatározott alkategóriában lehet hirdetni, mint gyűjtött termék. A terméket meghirdető felhasználó az aukció listázásával kijelenti, hogy nem sérti meg dohányáru reklámozásával kapcsolatos mindenkori, hatályos jogszabályi rendelkezéseket. Az alábbi szövegű nyilatkozatot kell a termékleírásban megjeleníteni:

Az aukció indításával kijelentem, hogy a terméket csak és kizárólag gyűjtők részére, gyűjtemény részeként értékesítem. Kijelentem továbbá, hogy a termék meghirdetésével nem sértem dohányáru reklámozásával kapcsolatos mindenkori, hatályos jogszabályi rendelkezéseket; illetve vállalom a termék meghirdetésével kapcsolatos mindennemű következményeket, különös tekintettel a Vatera által alkalmazott, mindenkor hatályos Általános Felhasználási Feltételekben foglaltakra.

2012. máj. 16. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet.
2012. máj. 16. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!