Lehet cigarettát árulni a vaterán?
Megmaradt 8db davidoff gold slim cigim,mert leszoktam,de a környezetemben nem tudom eladni mert senki nem szívja ezt a fajtát.
Csak nem akarom hogy azt higgyék hogy nagy csempész vagyok annyit nem ér az egész:DDDDD
8 szál, vagy 8 doboz?
Ki rendelne a vaterán 8 szál cigit? Az okosak töltik a dohányt és akkor ha ügyes vagy, akkor 80 Ft-ért el tudod adni.
Alig használt cigaretta eladó.:)
Hát, nem tudom....
:DDDDD
Alig használt ez tetszett:DDD
Természetesen 8 doboz nem is értem miért db-ot írtam fáradt vagyok:D
Én nem láttam vaterán de akkor biztos rosszul kerestem rá...
Dohányipari termékek/kellékek Ezeket a termékeket csak és kizárólag a Gyűjtemény kategóriában, az erre a célra meghatározott alkategóriában lehet hirdetni, mint gyűjtött termék. A terméket meghirdető felhasználó az aukció listázásával kijelenti, hogy nem sérti meg dohányáru reklámozásával kapcsolatos mindenkori, hatályos jogszabályi rendelkezéseket. Az alábbi szövegű nyilatkozatot kell a termékleírásban megjeleníteni:
Az aukció indításával kijelentem, hogy a terméket csak és kizárólag gyűjtők részére, gyűjtemény részeként értékesítem. Kijelentem továbbá, hogy a termék meghirdetésével nem sértem dohányáru reklámozásával kapcsolatos mindenkori, hatályos jogszabályi rendelkezéseket; illetve vállalom a termék meghirdetésével kapcsolatos mindennemű következményeket, különös tekintettel a Vatera által alkalmazott, mindenkor hatályos Általános Felhasználási Feltételekben foglaltakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!