Mi ez? Nekem támadott a munkatársam és nem lesz ebből semmi?
Figyelt kérdés
Orvosi látlelet:a fej egyéb részeinek sérülései.5-10cmes égési sérülés van a tarkómon.Mi lesz ha följelentem? A munkálatóm leráz,hogy majd tel visszahív de semmi.A csávót megtartja,nekem meg azt mondta h dehát én hagytam el a munkahelyemet.....Hát tényleg eljöttem ,ez tény,de ki maradt volna ott a helyemben....30 éves nő vagyok.2012. ápr. 30. 13:23
11/20 anonim válasza:
VAGY DÖRZSÖLJ SZÉT RAJTA EGY KILÓS PARASZTKENYERET
12/20 anonim válasza:
fel kell jelenteni mert ha megusza toob ijent is csinál még.
13/20 anonim válasza:
Kiflitolvaj te jártas vagy a pékséges dolgokban,mi?:-D
14/20 A kérdező kommentje:
Ez mitől szexuális zaklatás?Nem az.De tudod a lapáttal lehet jobban jártam volna.Ledörzsölte a bőrt a nyakamról a zsömlével ami akkor sült ki.Jobb lett volna a lapát.
2012. ápr. 30. 14:12
15/20 anonim válasza:
Sokkal inkább becsületsértés vagy rágalmazás.tanúk vannak?
16/20 A kérdező kommentje:
A tanúk nem fognak ellene beszélni,mivel mindenki fél tőle.Szerintem beleverné őket a betonba.....
2012. ápr. 30. 14:22
17/20 anonim válasza:
ha félnek tőle akkor meg éppen hogy mindenkinek ellene kéne hogy valljon, atn akkor bebasszák a börtönbe és mindenki happy...
18/20 A kérdező kommentje:
ott mindenki pasi én voltam az egyetlen nő,az egyik csávóval 9 éve dolgoznak együtt,a csoportvezetővel is,aki meg nem rég ment oda csávó,nyalizik neki.
2012. ápr. 30. 14:28
19/20 kiflitolvaj válasza:
Az egyenlő bánásmódról szóló 2003. év CXXV. tv. 7. paragrafusa értelmében: a szexuális zaklatás a nemi alapú diszkrimináció egyik fajtája. A törvény (10. §) kimondja, "zaklatásnak minősül az az emberi méltóságot sértő, szexuális vagy egyéb természetű magatartás, amely az érintett személynek a 8. §-ban meghatározott tulajdonságával függ össze, és célja vagy hatása valamely személlyel szemben megfélemlítő, ellenséges, megalázó, megszégyenítő vagy támadó környezet kialakítása."
Tehát a szexuális zaklatás alatt nemcsak a fizikai zaklatás értendő, hanem a trágár beszéd is. Munkahelyi zaklatás miatt a munkáltató felelősségre vonható, ha tudta ellenére nem tesz meg mindent a zaklatást elszenvedő munkavállaló védelme érdekében. Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!