Korlátozhatja a tanár, hogy nyitva legyen az ablak az órán? Hány fokig szabályos?
"Már az egész órakezdésnél felállós procedúra is tök megalázó, emlékszem, holland cserediákok tátott szájjal nézték, mit csinálunk, amikor bejön a tanár. "
A tanár is feláll, nem csak a gyerekek. Ezzel (is) köszöntik egymást. Nem értem ebben mi a megalázó? Az nem az, hogy be kell menned órára?
Szerintem írjál Hoffmann Rózsának, hogy iktassa be az új oktatási törvénybe, hány fokig kell szenvedniük a melegtől a szegény diákoknak. :)
Én egy falusi iskolában tanítok. Februárban tanítási szünetet kellett elrendelni, mert nem volt pénz a fűtésre. Ne irigykedj, később be kellett pótolni szombatonként.
Tavaly elzárták a suliban a gázt a tartozásunk miatt, így a tanév utolsó hat hetében nem tudtak főzni a konyhán.
Irigylem a problémáidat.
Rajztanár, és nincs másik a városban sem. Azért van még itt. Szülők már voltak bent párszor, de mivel nincs más rajztanár még mindig ott van. Pofozkodik, olyanokat csinált, hogy elnevezett valakit főmocsadéknak, mellékmocsadéknak, bár amikor ezért szóltak a szülők akkor abbahagyta. Egy másik osztály vitt neki nőnapra virágot. Nem vette el tőlük, ők szóltak a szülőknek, hogy nem vette el a tanár, meg miket mondott rájuk. Az egyik szülő felment, és megkérdezte miért nem vette el, és elkezdett ordibálni vele. Akkor mondták a szülők(mert addig nem igazán hitték el hogy egy elmebeteg) hogy ez a tanár tényleg nem normális. Tehát ezzel a tanárral vannak bajok rendesen.
Aki meg írta hogy tanár, örüljön hogy náluk nincs ilyen idegbeteg tanár mint nálunk.
Mondjuk azért, mert a 18-asban írtad le először, hogy mi az igazi gond a tanárral.
Addig kb. annyi volt nyilvánvaló, hogy megint valami lázadó tini nyavajog a jogaiért, aki ezzel párhuzamosan a kötelességeit meg messze lesz.rja.
Mivel végre egy teljesebb képet adtál erről a tanárról, már jobban meg lehet ítélni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!