Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tudom bejelenteni ha az a...

Hol tudom bejelenteni ha az a gyanúm hogy a szomszéd kábítószerrel kereskedik?!

Figyelt kérdés

90 % hogy igen. És mi van akkor ha nem? Ha nem tudják rábizonyítani? Akkor engem büntetnek meg?

Jó lenne névtelenül...

2009. jún. 20. 21:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Miért derülne ki?

Ha én egy utcai telefonból betelefonálok névtelenül akkor mi van?

2009. jún. 20. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Dögöljön meg a kis drogdíler.

Sok sikert.

2009. jún. 21. 11:58
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Betelefonálhatsz de nem valószínű, hogy foglalkozni fognak vele, főleg ha ismeretlen tettes ellen teszel feljelentést. Mert ezzel így nem nagyon lehet mit kezdeni, hogy valaki kábítószerrel kereskedik, ha meg megmondod hol, biztos lehetsz benne, hogy téged is előbb utóbb ki fognak hallgatni, ha a szomszédja vagy, és ha ne adj isten hamisan vádolod meg akár gondatlanságból is, téged fognak megbüntetni és nem őt.
2009. jún. 21. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

A legközelebbi Szdsz irodában,és ők majd kezükbe veszik a dolgot. Ha nem dob ki százalékot felnyomják...:)

Vagy a kendermagososknak is szólhatsz.. Lehet hogy ők meg neked dobnak ki egy kis részesedést, mert új vonalat hoztál nekik...:)

2009. jún. 23. 10:25
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

11:58

Gratulálok, nagyon okos fiú vagy ..

Mellesleg az ilyen besúgó-fajtáknak azt kívánom mindig, hogy az egélsz vizsgálatot eleve kezdjék nála, ott szépen házkutatás, hogy minden rendben van-e, és ha igen, akkor esetleg jöhet a bejelentett személy. Hátha így előbb-utóbb vége lesz a besúgósdinak.

Egyébként pedig ne ringasd magad smmiben, megtudja a nevedet, névtelen betelefonálásokat pedig kapnak így is eleget, nem hiszem h túl sokat foglalkoznának vele.

Elárulhatnád, ez neked miért okoz örömet? Nincs magánéleted vagy mi a gond ??

2009. jún. 23. 10:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha a szomszéd is látogatja ezt az oldalt, vagy ha egy másik kábítószer kereskedő olvassa ezt a kérdést és ezért tévedésből az ártatlan szomszédját bántalmazza? Bármelyikünk lehet az ártatlan szomszéd...
2009. jún. 24. 18:51
 17/18 anonim válasza:
Szerintem ne tedd! hagyd őket a francba, ha neked nem ártottak akkor ne jelentsd fel őket.
2009. júl. 17. 09:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Akik annyira ellenzik a feljelentést....ha az ő gyerekük venne tőle drogot? Vagy bármelyik hozzátartozója?
2016. okt. 14. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!