nincs olyan nagy különbség egyes jogi karok között
2012. ápr. 19. 19:38
2/7 anonim válasza:
"minden cigány a saját lovát dicséri" szokták mondani
noha én nem voltam ezen az egyetemen,Miskolcon is csak átutazóban sok évvel ezelőtt
DE:jogi karokról szólva- miképp máshol is-ott is van államvizsga.ugye annak a lényege az hogy egy professzor(legtöbbször épp a rivális versenyistálló tanára)úgy megy oda elnöknek hogy bebizonyítsa mennyire lükék az adott egyetem diákjai(nem olyan mint az érettségi elnök aki csak a kávékat iszogatja egymás után).Nos ha ez a külsős szakember azt mondja hogy oké a tudás akkor oké.az ilyen farokméregetésnek hogy "ez a menőbb jogi kar amaz meg színvonaltalan" az ÁLLAMvizsga fogalmából kifolyólag szócséplés
2012. ápr. 19. 21:35
3/7 anonim válasza:
én a pázmányon végeztem
és 80%-ban hazai oktatók voltak a záróvizsga (államvizsga) bizottságban
2012. ápr. 19. 21:37
4/7 anonim válasza:
Kettes: Ez egyszer eljátszható, de akkor többet nem hívják meg az illetőt. Az egyetemek sem hülyék. Az ELTÉ-n gyakran bíró, vagy ügyész az elnök.
2012. ápr. 20. 14:55
5/7 anonim válasza:
a kettő nem zárja ki egymást.attól hogy ügyész meg bíró főállásban attól még tarthat előadásokat az egyik egyetemen azaz neki is lehet "kedvenc kara".de ha tök független bíró ügyész alkotmánybíró satöbbi az elnök,mint az lenni is szokott úgy megintcsak ugyanott vagyunk.ha valaki nem bukik meg államvizsgán mert hozzáértő elnök átengedi annak nem lehet szemére vetni hogy"ezt vagy azt a gladiátorképző jogi kart nem tudtad volna elvégezni mert az annyival színvonalasabb hogy hűha"
2012. ápr. 20. 15:32
6/7 anonim válasza:
Ne már, egy meghívott előadó senki, egy professzor azért inkább valaki. Felőlem akár a hét törpét is hívhatják záróvizsgáztatni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!