Horogkereszt tetoválás - bűncselekmény?
Ha csak magára tetoválja úgy ahogy írtad az nem lesz bűncselekmény.
Ugyanakkor ne felejtse el az illető hogy fel fog nőni! És ha a gyerekei, unokái nem kemény nácik akkor lehet hogy nem sokat fogják látogatni...
Arról nem is beszélve hogy elég gáz ha kiderül oviban,suliban hogy valakinek az apja horogkeresztes tetoválással rohangál, tehát kőkemény náci!!!!!
Ha már valamit akar magára tetoválni akkor az egy MAGYAR(!!!!!!!!!) jelkép legyen és ne egy német bakker!!!
Nem igaz hogy ennyire égő lenne egy turulmadár mondjuk!!
és azért még talán tisztelni is lehetne! De egy vacak horogkereszt???
Tudom nem neked lesz de ezt gondolom erről!
Tiltott önkényuralmi jelképek: horogkereszt, SS-jelvény, nyilaskereszt, sarló-kalapács, ötágú vöröscsillag
Ha ezek tiltva vannak, akkor szeretném betiltásra a Fidesz emblémáját, hiszen amit azok csinálnak most, az színtiszta önkény. A vallási jelképeket is tiltólistára, hiszen tudjuk, hogy a történelemben a vallás nevében követték el a legtöbb gyilkosságot, kirekesztést, üldözést.
# 11 -nek igaza van, ha mar tetovaltat miert nem egy magyar jelkepet valaszt?
Szerintem nem sok gazabb dolog van a vilagon mikor valaki nem nemet letere naci eszmeket preferalja.
Nekem vannak ilyen ismerőseim, egyiknek a hátán van egy birodalmi sas, horogkereszttel, egész hátas, ( ő postás )
a másiknak SS tiszt az alkarján ( villanyszerelő)
a harmadiknak pedig két náci tank van az oldalán és strandra is jár. Ő gépészmérnök. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!