Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakinek bosszúbol feltörn...

Ha valakinek bosszúbol feltörném a facebook profilát mit kapnék?

Figyelt kérdés
Megsértett és búnko modon szerezzte meg a szerelmemet.Ha bűncselekmény akkor nem csínálom meg.Még nem vagyok 14.Meg túll nagy annak a szájja meg azért szívatnak engemet mert gyenge vagyok és nem volt még barátnőm.A hackelést meg tudnám csínálni csak rejteni nem tudom magam.
2012. márc. 29. 17:45
1 2 3
 21/22 Valaki0702 ***** válasza:
Bocs 1 évet.
2012. ápr. 1. 21:25
 22/22 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy előre megírt programokkal végzett feltörés nem hack, hanem crack... valamint ha az a "haverod" csak jelenti egy a Facen, hogy feltörték, akkor az kb. 10 mp kiolvasni a logokból az IP-d, és a kiszolgálóneved, ahonnan pedig a szolgáltatód áltel megszerzik a pontos címet... egykis ismertető: egykisebb magyar hostingcég weboldala DDOS-olásáért kapsz 4 -évet, valamint lefoglalják a géped, és hát minden illegális letöltést is rád vernek, kb.6 év ha nincs elég pénzed kifizetni. Szerencsére én megúsztam ezt fizetéssel... saját tapasztalat...
2012. ápr. 27. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!