Megbüntet a rendőr, ha veszek egy viperát és a táskámban tartom amíg az utcán tartózkodom? (hátitáska)
Figyelt kérdés
A történetet bonyolítja, hogy egy rendezvényre is szeretnék kimenni, de nem tudom hazavinni az eszközt, mert messze lakom. Megbüntetnek, ha megtalálják a táskámban?2009. jún. 12. 17:40
2/7 anonim válasza:
Persze, a törvény és a rendőrök vigyáznak rád.(A mondat második fele vicc volt).
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jún. 12. 19:20
4/7 anonim válasza:
Persze, a törvény és a rendőrök vigyáznak rád.(A mondat második fele vicc volt).
Az első is :)
Egyébként elveszik és előállítanak ha minden igaz.
5/7 anonim válasza:
Van a vipera, és a taktikai bot. A kettő között az a különbség, hogy a taktikai boton van egy kis tükör, de nincs rá szabály, hogy ennek a tükörnek fixnek kell lennie, vagy nem. Elméletileg taktikai botot tarthatsz magadnál. De azért nézz utána, mert nem vagyok benne biztos, én is csak hallottam.
(De le leszek pontozva...)
6/7 anonim válasza:
a rendőrnek nincs joga ahoz hogy az utcán csak úgy át kutasson
7/7 anonim válasza:
Na akkor:Ha csomagolva van a vipera(dobozába) akkor szállításra van előkészítve ugyhogy nem csesz meg.és a rendőr igenis átkutathat az utcán.ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!