Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most már lehet (fenyíteni) a...

Most már lehet (fenyíteni) a romákat?

Figyelt kérdés

Mivel a Jobbik kitalálta ezt a törvényt, hogy ha betörnek egy házba, ahol emberek laknak, vagy ha az utcán megtámadnak, akkor nyugodtan lehet védekezni. Esetleg élet kioltásával is.

Persze, hogy a jobbik találta ki, mivel tudják, hogy ezeket mind a romák követik el. Vagyis szabad kezet adtak a fenyítésükre. Lesz szerintem olyan is, hogy elintézik a romákat, aztán ráfogják, hogy önvédelemből tették. Szemtanú meg sehol. Persze én nem védem a romákat.

2012. márc. 19. 02:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
92%

Az önvédelem joga járjon mindenkinek!!!!!!

Mindegy ki támad meg.

Nehogy már még mérlegeljem hogy mennyire arányos az én védekezésem.

És engem vegyenek elő érte mert pofán akartam vágni aztán véletlenül torokra ment.

A halálbüntetést is simán visszahozatnám.

Persze abból sem lesz semmi mert "jaj szegény ember elkövetett egy hibát imádkozzunk a lelkéért, az emberi életet nem lehet csak úgy elvenni"

Akkor tartsuk el a gyilkosokat, aztán 10 év múlva engedjük ki őket.

Nincs visszatartó ereje a magyar törvényeknek.

Aki meg elüt este egy kivilágítatlan részeg biciklist azt meg csukjuk le 30 évre.

2012. márc. 19. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem azért, de mintha ilyen törvények léteznek, USA egy pár tagállamában.
2012. márc. 19. 17:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Hülyeségnek tartom ezt a börtönt. Aki kijön, úgyis visszaesik. Inkább zárják be őket egy templomi zárdába. A börtönökben már van tv, kondigép, meg lassan minden luxus. Olyan, mintha nem is lennének börtönben.
2012. márc. 19. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!