Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnék az ügy érdekében...

Hogyan tudnék az ügy érdekében intézkedni? NAGYON FONTOS.

Figyelt kérdés
Gyerekorri "legjobb"barátnőmnek a szülei kint élnek Skóciában, egy éve...Most nyáron ő is kiköltözik, és vele tartanék amennyiben ez lehetséges.Tanulás illetve megélhetés szempontjából.A szüleink már megbeszélték a dolgot, most már csak azt szeretném tudni, hogy ezt hol lehet elintézni.(Külföldre költözés, gyerek átírása másik családra)Ugyanis kiskorú vagyok. 17\L
2012. febr. 23. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid csak úgy elengedtek?

A beiratkozást az általad választott iskolában tudod elintézni.A családos dolgot pedig egy nyilatkozattal.

2012. febr. 23. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, fél éven belül ők is utánam jönnének...csak nekik még el kell intézni a dolgokat, és igy a barátnőmmel tudnám elkezdeni az évet. Szóval csak a beleegyezés kell?
2012. febr. 23. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
A gyámhatóságon kell érdeklödni, ott tudják megmondani, hogy hogy lehet a felügyeletijogot ideiglenesen átruházni másra.
2012. febr. 23. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2012. febr. 23. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Irigyellek titeket, hogy itt hagyjátok ezt a szutyok országot.
2012. febr. 23. 22:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha sikerül akkor én is irigylem magam...Tényleg borzalmas ami itt folyik.:\Lehetetlen megélni...
2012. febr. 23. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Skócia brrrrr.Ott hideg van és mindig esik az eső. A nyár jó ha egy hétig tart. Nameg a skótok!Jesszusom.100as ,hogy földönkívüliek nemzették az őseiket.Ráadásul egy szót se tudnak magyarul!Már éltem olyan helyen ahol magyarul csak a kóbor macskákkal tudtam értekezni világmegváltó fontos nézeteimről.Hát nem valami jó dolog.

Ha annyira jó hely volna Árpád apánk ott foglalt volna hont és nem állt volna meg itt a Kárpát-medencében.

Nem értem miért hiszik azt sokan, hogy jobban tudnak boldogulni idegen környezetben, alig ismert idegen nyelven,idegenként kezelve , mint itthon hazai pályán?

Ok, van egy max 20% akinek bejön ott is , mert ÉLETREVALÓ.De a többség akik ,ha nem is szaladnak haza azonnal és büszkeségből kitartanak és bevállalják az alantas kuli munkákat és megalázó élethelyzetet, elképesztő lemondásokkal tudnak valami számottevő eredményt felmutatni ahhoz ,hogy ne valljanak kudarcot.

3 évig vtam kinn az első fél év gáz vt, de aztán bejött. De már akkor se mennék ha cigógyerekek potyognának.Pedig már kezdenek potyogni errefelé is.

Szerintem az embernek több esélye van a kibontakozásra a saját hazájában és ha ott nem tud ,meg lehet próbálni a szerencsét külföldön is de ott már túl nagy a szerencse faktor. Bár itthon sem nélkülözhető teljesen, mert sokszor nüanszokon múlnak a dolgok.

2012. febr. 24. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne halgass a károgóra, Skócia gyönyörű és minden új hely egy új lehetőség, csak nagyon körültekintőnek kell lenni, de ez a szüleid kötelesség úgy is, Te meg addig nyitott szemmel tanulj.
2012. febr. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!