Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pedofíliáért feljelenthetem?

Pedofíliáért feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Kb 8 éve, 14 éves koromban egy akkor 20 éves fiú szexuálisan zaklatott. Nem erőszakolt meg, de nyúlkált, illetve mutogatta magát nekem. Akkor nem mertem szólni senkinek, azt hittem, hogy majd túlleszek rajta, de nem így lett. Utólag tehetek valamit? Vagy felesleges? Csak normális válaszokat légyszi, mert nekem ez egy nagyon fájdalmas pont. Köszönöm!
2012. febr. 22. 19:53
1 2
 11/14 /Anita_'94/ ***** válasza:
31%
Ez így van. Nem büntetés, hanem elégtétel...
2012. febr. 23. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem lesz elégtétel. Aki nyolc év után sem tudott napirendre térni afölött, hogy letapizták, annak nem létezik olyan, hogy elégtétel.

Akármit is érdemelne a fickó, ha megkapná is, ami jár neki, az áldozatnak ezt a meccset magával kell lejátszania.

2012. febr. 23. 15:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, de nincs szó olyan iszonyatos feldolgozhatatlan lelki sérülésről, inkább iszonyatos düh van bennem :/ Magamra haragszom a legjobban, hogy miért nem védtem meg magam jobban, és miért nem kértem segítséget...De teljesen mindegy, jól vagyok, nincs komoly gond, egyszerűen csak kiváncsi voltam, mit tehetnék :) köszönöm szépen a válaszokat!
2012. febr. 23. 15:52
 14/14 anonim válasza:
Pedofíliáért semmiképpen sem, mivel a Btk. nem ismer ilyen fogalmat. Másrészt pedig ez NEM pedofília.
2012. márc. 26. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!