Ha bejelentkezek a munkaügyi központba mert szeretnék részt venni egy képzésben akkor egyből mehetnék vagy kellene várnom egy bizonyos ideig?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 07:44
1/8 anonim válasza:
Manapság nem nagyon indítanak képzést ők sem, mert nincs rá pénz! Én is folyamatosan érdeklődöm, de semmi. Hívd fel a munkaügyit, hogy egyáltalán van-e folyamatban, ahova még lehet csatlakozni, vagy fog-e indulni valamilyen tanfolyam?
2/8 A kérdező kommentje:
márciusban indul.
2012. febr. 21. 08:31
3/8 anonim válasza:
ha jól emlékszem min 3 hónap után lehet kérni
vannak képzések - de kérni kell, kitartóan..
4/8 anonim válasza:
Melyik megye, szabad tudni? Nálunk mindig az a válasz, hogy nem indítanak tanfolyamot mostanában...
5/8 A kérdező kommentje:
vas megye
2012. febr. 21. 08:43
7/8 anonim válasza:
Mikor én voltam azt mondták hat hónapja regisztráltnak kell lennem hozzá.
8/8 A kérdező kommentje:
Újságban van a hirdetés így hangzik:
Regisztrált álláskeresők figyelem!
A Támop 1.1.2-11/1(hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása(Decentralizált programok a konvergencia régiókban) című projekt keretében az alábbi képzésekre várjuk azok jelentkezését akik:
-alacsony iskolai végzettségűek vagy elavult/nem hasznosítható szakképzettséggel rendelkezők,
-Pályakezdők és 25 év alatti fiatalok
-50 év felettiek
-Gyesről Gyedről vagy ápolási díjról visszatérők
-bérpótló juttatásban vagy foglalkoztatást helyettesítő támogatásban részesülők
-tartós munkanélküliséggel veszélyeztetettek.
2012. febr. 21. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!