Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A pedofilokat miért nem...

A pedofilokat miért nem ivartalanítják itt mint Amerikába?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 17:59
1 2
 11/14 anonim válasza:

Azért nem, mert jóléti állam vagyunk, Amerika pedig nem az. Előbbi bármi áron védi a polgárait, a másik nem feltétlenül.

Amúgy meg a kasztrálás nem megoldás, csak elfojtása a problémának. A kézlevágással se sikerült "betiltani" a tolvajlást annak idején.

2012. febr. 11. 10:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Amerikában ivartalanítják?

Csak mert én keleti országokról hallottam.

De az is maximum kémiai kasztrációt jelent.

Amiről én hallottam az a hivatalos illetve félhivatalos feketelistázás. Akit pedofil cselekményért elítélnek, az felkerül egy regiszterbe, és mindenki tudja róla a szomszédságban- Ennél nagyobb büntetés kevés van.

2012. febr. 13. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjuk már Amerikát, azt hiszitek, ott kolbászból van a kerítés? Amúgy azért nem ivartalanítják, mert "korlátolná a személyiségi jogait", és az nem kóser, és amúgy is mi az, hogy kiherélni valakit csak azért, mert tönkretette egy kislány életét? Ez itt így működik, és demokráciának hívják. Én szivem szerint nem hogy kiherélném az ilyet, hanem ráküldenék egy mázsás fekát, aki halálra erőszakolja.
2012. febr. 15. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:

"mert tönkretette egy kislány életét"

Inkább szabjunk ki rá olyan kemény büntetést, ami után már akár meg is ölheti a kislányt, nincs további vesztenivalója.

2012. febr. 15. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!