A felsőoktatási "röghözkötés" törvény azokra vonatkozik majd, akik most jelentkeznek, vagy visszamenőleg is a már tanulókra?
"Már miért ne lehetne? A FIDESZ megmutatta, hogy lehet!"
Kukker én törvényről beszéltem. A törvény pedig az ami törvényes. Tehát a fidesz nem törvényt hozott, aki ennek ellenére meg betartja az megérdemli. :)
Határozat a felvételi döntésről:
bla bla bla... nappali munkarendő, államilag támogatott ....bla bla.. alapképzésre, a 2011/2012. tanév I. őszi félévére FELVESZEM. (...) .. A hallgató államilag támogatott vagy költségtérítéses képzésre való besorolása egy tanév időtartamra szól.
A felvételi határozat nem arra szól hogy az elkövetkezendő 6 félévre államilag támogatottra vesz fel, hanem csak az elsőre, többi meg teljesitmény függő.. Ergo el tudom képzelni hogy kitalálnák hogy aki már benne van tanulmányaiban, az is írja alá a papírt.. De ennek kb az lenne a hatása hogy tömegesen mennének ki sokan Bécsbe ahol ingyenes az oktatás. (és dolgoznának suli mellett.)
" Mégis ki mutatna fityiszt a Fidesznek, ha ilyen törvényt hoznának? Az alkotmánybíróság? Már nem!"
Én. Próbálnának rajtam valamit visszamenőleg behajtani törvénytelenül. Rendszerint a törvényeseket sem szokták tudni. :D
"A felsőoktatási röghözkötés csak addig lesz érvényben, amíg Munkáspárt 2006 kormány nem lesz."
Ez igaz. Talán csak egyszerűen ki kell várni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!