Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A felsőoktatási "röghözkötés"...

A felsőoktatási "röghözkötés" törvény azokra vonatkozik majd, akik most jelentkeznek, vagy visszamenőleg is a már tanulókra?

Figyelt kérdés
Ha visszamenőleg, akkor ez azt jelenti, hogy a most állami támogatottaknak nincs választási lehetőségük. Találtam két korábbi hasonló kérdést, de épp ellentétes válaszokat adtak.

2012. jan. 31. 12:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2012. jan. 31. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

"Már miért ne lehetne? A FIDESZ megmutatta, hogy lehet!"

Kukker én törvényről beszéltem. A törvény pedig az ami törvényes. Tehát a fidesz nem törvényt hozott, aki ennek ellenére meg betartja az megérdemli. :)

2012. jan. 31. 15:21
 13/17 bumbi02 ***** válasza:
100%

Határozat a felvételi döntésről:

bla bla bla... nappali munkarendő, államilag támogatott ....bla bla.. alapképzésre, a 2011/2012. tanév I. őszi félévére FELVESZEM. (...) .. A hallgató államilag támogatott vagy költségtérítéses képzésre való besorolása egy tanév időtartamra szól.

A felvételi határozat nem arra szól hogy az elkövetkezendő 6 félévre államilag támogatottra vesz fel, hanem csak az elsőre, többi meg teljesitmény függő.. Ergo el tudom képzelni hogy kitalálnák hogy aki már benne van tanulmányaiban, az is írja alá a papírt.. De ennek kb az lenne a hatása hogy tömegesen mennének ki sokan Bécsbe ahol ingyenes az oktatás. (és dolgoznának suli mellett.)

2012. jan. 31. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:

" Mégis ki mutatna fityiszt a Fidesznek, ha ilyen törvényt hoznának? Az alkotmánybíróság? Már nem!"

Én. Próbálnának rajtam valamit visszamenőleg behajtani törvénytelenül. Rendszerint a törvényeseket sem szokták tudni. :D

2012. jan. 31. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
42%
A felsőoktatási röghözkötés csak addig lesz érvényben, amíg Munkáspárt 2006 kormány nem lesz.
2012. jan. 31. 15:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az ebben az évben felvételt nyertekre vonatkozik.
2012. jan. 31. 16:12
 17/17 A kérdező kommentje:

"A felsőoktatási röghözkötés csak addig lesz érvényben, amíg Munkáspárt 2006 kormány nem lesz."

Ez igaz. Talán csak egyszerűen ki kell várni. :D

2012. jan. 31. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!