Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért feljelenthet a család?

Ezért feljelenthet a család?

Figyelt kérdés
Szóval kiderült egy sztárról, hogy családja van (felesége, gyereke) Mivel sztár, így ha én a közösségi oldalán rá kérdeznék, feljelenthetne személyi jogok megsértéséért? Vagy lehetne következménye? Ha csupán üzenetbe rá kérdezek, mi lenne a reakciója? (Sztárról van szó!)

2012. jan. 30. 17:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez vicc?? Haha, nem tudtam hogy SP már anyuka.. Gratulálok neki : D Na nem most komolyan: Nem érdekel ESPÉ, meg a másik sem :) Teljesen más
2012. jan. 30. 18:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Lány vagyok! Köszi hasznos volt : D
2012. jan. 30. 18:15
 13/18 A kérdező kommentje:

[link]

itt még nem volt várandós o.O : D

2012. jan. 30. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem menj leckét írni a nagy logikus gondolkodásoddal. Hülye kis celebkéjenc vagy. Ha nem akarja a hiéna rajongók elé citálni a feleségét, az ő dolga. Mi a fenének írnál rá, hogy bibibííí rájöttem a titkodra? Közöd nincs hozzá. Szerinted elszégyelli magát és megy az Aktívba meg a Fókuszba, hogy te jó ég, lebuktam?
2012. jan. 30. 18:30
 15/18 A kérdező kommentje:

: ) Ez is nyomaszt nagyon amit leírtál... :/ Mert ha neki ebből baja lenne, akkor nekem lelkiismeret furdalásom lenne hogy ez mind az én hibám! Nem celebkéjenc, mert egyedül ő a kedvenc sztárom, így nem szeretnék az életébe törni, ha egyszer boldog velük, ezért szeretnék csak üzenetbe rá kérdezni nála! Privátba! Mondjuk azt meg azért nem merem, mert lehet elküldene melegebb éghajlatra ...

:/

2012. jan. 30. 18:55
 16/18 anonim válasza:
kérdezni nem bűn, hacsak azt nem rendszeresen teszed, már zaklatva az illetőt :)
2012. jan. 30. 20:00
 17/18 anonim ***** válasza:
elküldene. mert megérdemled
2012. jan. 30. 21:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Utolsó: Ugyan: D, Nem is kockáztatok : D

Utolsóelőtti: Nem rendszeresen teszem, soha nem zaklatom sem szerelmes levéllel, és még csak privát levéllel sem, kommentet írok neki ha kiír, ennyi! :) Köszönöm :)

2012. jan. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!