Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva feketén fehéren hogy mennyit kell itthon szenvedni diploma után? És egyéb dolgok.
Figyelt kérdés
Linkelnétek? Köszi!2012. jan. 26. 19:31
2/9 anonim válasza:
Semennyit nem kell szenvedni, szépen kiperkálod a képzésed költségeit, és mehetsz Isten hírével!
3/9 anonim válasza:
Mennyit kell szenvedni semennyit, fizess. A bátyám rengeteget fizet tanulmányi hozzájárulást, ő miért fizessen?
4/9 A kérdező kommentje:
igen ez igaz, rosszul foglamaztam meg a kérdést, de azért köszi a válaszokat!!
2012. jan. 26. 19:49
5/9 A kérdező kommentje:
már nemazé... még csak most felvételizek 1.
2. szeretnél valamikor a jövőben logót, plakátot, mesekönyvet rendelni? ha ennyire nincs pénzed anyukám akkor ne dumálj... nemhiszem h bármilyen hasznod lenne belőlem.
2012. jan. 28. 14:15
6/9 A kérdező kommentje:
mellesleg nem én vagyok az élősködő...
2012. jan. 28. 14:28
7/9 anonim válasza:
Mi az, hogy a te pénzedből tanult? Az ország pénzéből, ami minden állampolgár tulajdona a csecsemőtől a nyugdíjasig.
8/9 anonim válasza:
"2. szeretnél valamikor a jövőben logót, plakátot, mesekönyvet rendelni? ha ennyire nincs pénzed anyukám akkor ne dumálj"
Megnéztem, és jól emlékszem, kukim van, úgyhogy inkább apád lehetnék /már csak a korom miatt is/.
Egyébként annak idején az első szakmám tanulásakor én kaptam ösztöndíjat, és bizony "szenvedni kellett" azon a munkahelyen, ahonnan kaptam,
9/9 A kérdező kommentje:
igen és itt magyarországon, ahol mindenkinek annyira rosszul megy, ki a franc fog alkalmazni valamire egy tervezőgrafikust? apám..
2012. jan. 28. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!